Vierailija

Onko täällä asiantuntijoita/ tietäviä...mitkä riskit ovat nukutuksessa?

niin ja kyseessä ei ole sektio

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kyseessä olisi sektio, niin puudutus ilman muuta, mutta muussa tapauksessa nukutus. Niitä tehdään joka päivä miljoonia, yleensä ihmiset kuitenkin heräävät... Ei mitään syytä kärvistellä leikkauksessa hereillä, puudutus ei aina vaikuta kunnolla (minulla tuntui leikkauksen aikana kirvelyä, koska ei uskallettu heti antaa tarpeeksi puudutusainetta). Oman lapsen syntymässä haluaisin aina olla läsnä.

ja kyseessä oli isohko leikkaus toisessa jalassa; osoittautui hyväksi valinnaksi, koska leikkaus kesti aika kauan. Puudutusta olisin kyllä hermoillut enemmän, ja ollut ihan tokkurassa sitten niistä esilääkkeistä ja rauhoittavista ;)

Minut kolmesti leikattu nukutuksessa. Ei pahaa oloa jälkeenpäin. Puudutuksesta huonoja kokemuksia. Ei onnistunut millään ja monta kertaa pistettiin, sattui. Nikaman välit ahtaat, sanottiin.

mulla on tehty lonkkanivelen vaihto ja vaikka sen liikkeen tunsi,siis kun kilkuttivat ja kalkuttivat niin en todellakaan tiennyt missä kohtaa he teki " töitä" ,enkä nähnyt mitään!! se sermihän siinä on naaman ja muun vartalon välissä ja naaman puolella anestesialääkäri vahtimas kuitenki kokoajan!!

ja ne esimömmöt ym oli niin vahvoja et se muutama tunti lens ku siivillä.

itse valitsin selkäleikkauksessa nukutuksen, koska nukutuksen jälkeen pääsee nopeammin ylös kuin puudutuksen. Puudutuksen jälkeen jalat ei välttämättä kanna vähään aikaan.

Ei, ei minulle olla laitettu selkäydinpuudutusta kuin kolme kertaa ;). Eli luulen tietäväni aika hyvin mille se tuntuu, eli ei tuntunut millekään, koska pistoskohta puudutettiin ennen spinaalin laittoa..

Olen aivan paniikissa. Kumpi kannattaisi ottaa.

Nukutuksessa ei tarvitse " odottaa" mutta jos siitä ei koskaan herääkään?Selkäydinpuudutus taas on niin kammottava! Sitten vielä joutuu riutumaan siellä leikkauspöydällä toista tuntia.

saa muuta lääkitystä lisäksi leikkauksessa jos on puudutus? Tai siis, minä en voinut valita, vaan puudutus oli ainoa vaihtoehto, mutta sain valita haluanko olla hereillä leikkauksen aikana vai en. Ts. halusin olla taju kankaalla ja puudutuksen lisäksi sain jotain muuta mömmöä, eikä mulla ole hajuakaan koko leikkauksesta, heräsi kunnolla vasta heräämössä.Puudutus pelotti ihan hirveästi, tärisin hulluna siinä pöydällä (pelkäsin myös leikkausta tosi paljon), mutta ei se puudutus sitten loppujenlopuksi ollutkaan niin kamalaa. Nukutuksen olen saanut kahdesti, eikä se ollut lainkaan pelottavaa (silloinkin pelkäsin vain itse leikkauksia) eikä tuntunut erityisesti miltään.

Puudutuksessa leikattiin kysta virtsaputken suulta. Toimenpide ei kestänyt pitkään.Munasarjakysta poistettiin tähystysleikkausessa jossa olin unten mailla. Kieltämättä tuo nukutus pelotti etukäteen mutta siihen saa esilääkkeen ja on ihan rela olo ja sama mitä tekevät. Ei jaksais taistella vastaan.Tsemppiä ja usko hyvin se menee. Kait tuossa nukutuksessa on suurin pelko siitä ettei voi kontrolloida itseään mitenkään on täysin toisten armoilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat