Vierailija

Poikamme olivat tänään kaupassa ihmeissään: äiti miten tolla lapsella voi olla tommonen pystytukka?!Valaiskaapa mullekin - en ymmärrä.

Kommentit (12)

Ap varmaan osoittelee kilpaa sormellaan poikiensa kanssa kaikkea mitkä ei ole samasta muotista väännetty kuin he. Olet aika ahdasmielinen ja lapsesikin ovat jo sen jo näköjään huomanneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä sitten pitäisi olla? Se perus pikkupoikien junttisiili vai?Tuon pystyy leikkaamaan itse ja suht nopsaan. Ainoa aine mitä käytetään, on vesi.

Mulla on kaksi kyselyikäistä lasta. Eivät olleet ennen nähneet lapsella irokeesia. MINUA jäi kiinnostamaan lapsen irokeesi ja siksi täällä kyselen josko joku selventäisi.Eikä asuta metsässä vaan ihan Espoossa.ap

Minusta hauska idea. Lapsi on luultavasti aivan innoissaan jännittävästä tyylistään. Kyllä sitten aikuisena ehtii pönöttämään puvussa ja crew cutissa.

Nyt on ikää vasta viisi, ja itse ei ole sellaista ymmärtänyt pyytää. Joskus on geelillä laitettu etutukkaa vähän pystyy, ja sit se on niin pollee että :)No, joo en lähtis kyllä edes itse ehdottamaan poitsulle irokeesia, mutta en mä näe siinä tukkamallissa nyt mitään pahaakaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat