Vierailija

Meillä perhettä ja molemmat nuoria alle 30v ja työssä. Miten sitä uskaltaa ottaa lainaa näillä hinnoilla. Tuntuu että on pahemman lainen k***tus. Miehellä vielä vähän opintolainaa n. 1v ja itsellä alkaa nyt opintolainan takaisinmaksu. Summa ei kyllä iso ole 5000¿ ja pystyisin sen maksamaan nytkin pois. Meillä on siis n. 9000¿ säästössä, Tällä hetkellä ei jää vaan mitään säästöön, kun maksetaan autolainaakin vielä 1v (vanha auto). Muita samassa tilanteessa olevia. Molempien vanhemmat takaisi kyllä lainan. Pelottaa vaan korkojen nousu ja se, että tulevaisuudessa joutuisi luultavasti vaihtamaan isompaan asuntoon....mitä jos ei saakaan omaa myydyksi jne.

Kommentit (4)

ja toivottavasti mahdollisimman moni päätyy samaan johtopäätökseen. Meneillään on helvetinmoinen huijaus.Ja meillä on säästöjä huomattavasti enemmän, ja suht. hyvin palkatut työtkin. Asuntojen hinnat eivät vain ole enää missään suhteessa niiden arvoon, joten mieluummin laitamme rahamme muualle.

Uskaltaisin ostaa, jos asuntoon olisi 15-30% laittaa omaa rahaa. Jos sitä enemmän pitäisi ottaa prosentuaalisesti lainaa eli 70-85% asunon hinnasta, niin sitten varmaan suosiolla odottelisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat