Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Asun pienessä yhtiössä, jossa kuusi ainoastaan ilmeisesti yhdessä perheessä meidän lisäksi, eivätkä hekään tiedä,mitä kuusen kanssa tehdä. Eka joulu täällä. Minne joulukuusen saa käytön jälkeen laittaa? Ulkoistin sen eilen takapihalle, takkaa ei ole, enkä tunne ketään, jolle sen hyötykäyttöön saisin. Kerätäänkö roskisten luota jotenkin? Asun Järvenpäässä.

Kommentit (4)

Tällä viikolla tai jossain vasta seuraavalla, ne just kerätään roskisten vierestä ilman lisämaksua! Eli laittakaa sinne roskiksen viereen niin että se varmasti näkyy. Jos myöhästytte tästä keräyksestä, kannattaa sahata oksat pois, pisimmät oksat kahtia ja runko roskapussin mittaisiksi paloiksi, silloin sen voi laittaa roskiin, HUOM. PUSSISSA. Polttaa voi tietenkin takassa kunhan ensin kuivaa, kannattaa sahata joka tapauksessa jo nyt. Kuusipuu rätisee paljon, koska siinä on pihkaa. Grillissä ei ole kovin hyödyllinen vaikka käpyjä voi grillissä käyttääkin. Rungosta voisi veistellä jotain tai sahata lasinalusia =D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki risuhaketta käytetään biojätteessä kuivikkeena ihan yleisesti, mutta halkopino biojätteessä ei kyllä oikein toimi, kun käsittelyajat biojätteille ovat niin lyhkäisiä (yht. 2,5-4v).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat