Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ilta-Sanomista tämä ote:Internetissä jälleen uusi video Saddamin teloituksestaInternetissä on jälleen julkaistu uusi video Irakin entisen johtajan Saddam Husseinin hirttotuomioon liittyen, kertoo uutiskanava CNN.Vajaan puolen minuutin mittaisessa videossa hirtetty Saddam makaa lakanalla peitettynä. Sen jälkeen kamera kuvaa Saddamin päätä ja niskaa. Entisen diktaattorin kasvoissa näkyy suuri mustelma ja niskassa hirttoköyden jälki. CNN:n mukaan Saddamin kasvoissa oleva suuri mustelma kertoo siitä, että hirttolavan luukku oli liian ahdas ja Saddam iski päänsä luukun reunoihin pudotessaan. Kyseessä on jo toinen video Saddamin 30. joulukuuta tapahtuneesta teloituksesta.Ainakin seitsemän Saddam Husseinin ensimmäisen hirttovideon nähnyttä lasta on hirttänyt itsensä eri puolilla maailmaa. Uutiskuvaa näytettiin maailmanlaajuisesti eri tv-kanavilla sen jälkeen, kun irakilaisviranomaisten kamerakännykällä ottamat videokuvat levisivät internetissä.Saudi-Arabiassa 12-vuotias poika hirtti itsensä nähtyään Saddamin teloituksen televisiosta. Nuoret ovat lehtitietojen mukaan tehneet itsemurhia myös Jemenissä, Pakistanissa, Intiassa, Yhdysvalloissa ja Algeriassa. (STT)

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset apinoivat kaikkea ja naps niskat on poikki.Vanhempien vastuuna on valvoa mitä lapsi tv:sta katselee. Typerää toki on ollut näyttää tuota hirttoa mediavälineissä.

tukehtuu myös nakkimakkaraan. Ja onko kukaan kieltämässä nakkeja? Tämä on iso maailma, kyllä tänne mahtuu kaikenlaista. Meitä 6 miljardia!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat