Vierailija

Tyttö on atoopikko, ja nyt ollut jo 3 kk ontelosyylien peitossa. Eli niitä on siis tosi paljon , vatsassa, selässä, jaloissa, käsissä. Raapii niitä kovasti. Onko kokemusta, neuvolalääkäri sanoi, että ei kannata poistaa, kun on niin paljon, käski laittaa vaseliinia näpyille tai bepanthenia, tehoaako?

Kommentit (11)

Ostettiin Apteekista kaikkein rasvaisinta perusvoidetta (purkki merkitty silloin ruskealla) ja rasvailtiin sillä joka ilta. Muutamassa viikossa tukehtuivat rasvan alle.

Välillä näytti että auttaa ja välillä taas ei mitään...kokeilun jälkeen uskoin sitten lopulta lääkäriystävääni, joka sanoi jo alunperin, ettei asialle voi mitään. Tulevat, ovat aikansa ja häviävät...

Kuulemma puhkomaan kannattaa alkaa vaan jos sellaisessa paikassa että hankaa/haittaa. Meidän tytöllä kasvoissa, joten mahdollisten arpien pelossa en ole viitsinyt puhkoa.

Niin ja jos puhkoo niin pitää huomioida tulehdusvaara!, eli steriilillä neulalla sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osterivinokasta söi pari kuukautta, eikä auttanut. Sitten ei enää suostunut sitä syömään. Rasvaillaan ja kärvistellää niiden kanssa. toivottavasti niistä kohta päästään eroon.

Jo siitäkin syystä, että pojalla on herkkä makuaisti ja maistaa sen vaikka mihin laittais, eikä sitten syö/juo.Ja Kolmen vuoden aikana olen ehtinyt kokeilla vaikka mitä. Lääkäri ei suostunut poistamaan kun pojalla oli niin kova hoitajakammo, sanoi ette ole tarpeen kiusata kun ne kuitenkin lähtevät kohta itse... (3 vuotta jo ollut)Rasvauksen lisäämistä voisi kokeilla. Muuten on ihan normaali iho, eikä edes atooppinen.

Hain tietoa netistä ja törmäsin keskusteluun, jossa monet olivat saaneet apua osterivinokasjauheesta, jota myydään luontaistuotekaupoissa. Me olemme nyt käyttäneet sitä kolme viikkoa eikä vielä mitään muutoksia mutta muutama kuukausi sitä vissiin pitääkin syödä ennen kuin tuloksia.Tosi inhottavaa. Poika kärsii siitä, kun molluskat ovat näkyvällä paikalla ja kaverit ihmettelevät. Vaikka uimassa saisi käydä lääkäreiden mukaan, niin silti inhottaa muiden katseet. Ja poika rakastaa uimista.Toivottavasti kesään mennessä häviäisivät.


Puhkottiin siis vain isommat.Ensin puudutetiin näpyt (EMLA-puudusvoiteella) ja sen jälkeen puhkottiin steriilillä injektioruiskun neulalla, jonka jälkeen desinfioitiin " operointikohteet" sekä ympärysiho Septidin Sprayllä. Lopuksi vaan laastarit päälle. Molluskat hävisivät yhtä nopeasti, siis myös ne joita ei edes puhkottu, kuin tulivatkin. Ja tuon puuduksen ansiosta lapsi ei tuntenut kipua lainkaan. Oli tuolloin 3-4 vuotias. Nyt kun tyttö on 5, niin naureskellen muistellaan miten näpyt oli elmukelmun alla puutumassa:)

toiselle ei. Nuoremmalta atoopikolta saatiin pois, kun pisteltiin sterilisoidulla neulalla reikä molluskaan, ja puristettiin se valkea sisus pois ( mies piti lasta ja minä operoin = kauheaa). Sitten pyyhkäistiin desinfiointiaineella ja rasvattiin. Jälkeenpäin kuulin, että riittäisi, kun puristaisi sen " emä" molluskan ja rasvaisi, loput lähtisivät sitten pois. Eli, tarkoitti varmaan sitä ensiksi tullutta ja suurinta molluskaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat