Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meitä on 37 hengen porukka, joista 15 lapsia alle 7 v. Mietin että montakohan täytekakkua pitäisi tehdä että riittää. Tarjottavaa on toki muutakin ja melko runsaasti.

Kommentit (6)

eli neljän tai viiden munan kääretorttulevyjä neljä kappaletta pinoon. sellainen kakku riittää neljällekymmenelle hengelle, joukossa lapsivieraita. testattu ainakin kymmenen kertaa sukumme juhlissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Mä tekisin ehkä kaksi. Meillä oli tuon verran vieraita juuri viikonloppuna ja kahdesta kakusta jäi vielä. Meillä tarjottiin ruoka ja sen jälkeen kakkukahvit pullineen, kuivakakkuineen ja pikkuleipineen.

Normaali kakkuvuoka, onko sellaista?Perussääntö on että yhdestä munasta riittää tarjottavaksi 2-3 henkilölle, joten laske siitä.Itse tekisin kaksi isoa kakkua joiden koko olisi 8 munaa. Riippuu kakun mausta onko menekkiä.

Jos on tavallinen mansikka kermakakku, sitä saattaa ottaa isommankin siivun. Meillä oli suklaakakku, jota ei yleensä oteta ihan hervotonta palaa.Eiköhän täältä joku suurtalousemäntä löydy, joka osaa sanoa varmasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat