Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Casperin pikkuveljestä?

Kommentit (10)

James muuten, mutta en tiedä, miten se pitäisi lausua. Jos englantilaisittan, se on Suomessa vaikea, mutta ei " suomalaittain" lausuminenkaan ole mikään itsestään selvä tai selkeä vaihtoehto.Rufus on selkeämpi nimi, koska siitä voi paremmin päätellä, miten nimi sanotaan.

...vaikka lausumisen kanssa voi olla Suomessa ongelmia... lausutaanko englantilaisttain [zeims] vai kuten kirjoitetaan? Kumpaakin varmasti tullaan täällä käyttämään. Toki jos asutte ulkomailla, tätä " ongelmaa" ei niin ole... sukulaiset kyllä oppivat lausumaan haluamallanne tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

natsaa kyllä paremmin sukunimen kanssa. James on kyllä hieman vaikea lausuttava, mutta varmaan laitetaan kolmanneksi nimeksi Rufus XXX James. Tuo toinen nimi on vielä harkinnassa, mielestäni joku lyhyt nimi kuten Otto kävisi hyvin. Tarvinnee katsastaa suvun nimet vielä jos joku sopisi tuohon.Kiitokset kaikilla :)minttupipsa

enemman Rufus-nimesta. Se on ylaluokan nimi kuten Jasper tmv. Sopisi muuten hyvin koirankin nimeksi. Kuulostaa tosi kivalta.James on klassikko nimi, kuninkaallisten ja minusta se on sopiva seka vauvalle etta vanhalle, siis silleen iaton nimi.Kumpi sopii paremmin sukunimeen?

James aiheuttaa varmasti ongelmia lausumisellaan sekä vanhemmille että lapselle.Olette jo varmasti harkinneet nimiä tarkkaan, mutta ehdottaisin vielä yhtä nimeä, joka sopisi mielestäni hyvin Casperin veikalle:Se nimi on Caius

jos asutte suomessa, niin älkää laittako James nimeä.

osa sanoo zeims, ja osa sanoo james, .. ja jos sanotaan james, niin on aika pöhkö.. tulee mieleen ne farkut, jamekset. ..ja, nimeni on leppänen, james leppänen.. =)rufus on hieno nimi, ja sopii casperin kans hienosti. eikä tarvi selitellä miten sanotaan tai kirjoitetaan. helppo ulkomaillakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat