Vierailija

Eli oletteko olleet yksin lapsen kanssa? Olen menossa 2v kanssa ja mietityttää pitäisikö olla kaveri mukana.Ja tarvitseeko rahaa muuhun kuin sisäänpääsyyn? Onko paikkaa mihin tavarat jättää maksullinen? Tai muuta mistä joutuu maksamaan.Kiitos

Kommentit (11)

Meillä oli omat eväät mukana, en kyllä ole varma oliko se sopivaa. Leikkipaikalla ei kuitenkaan saa syödä.Siellä on kai joku maksullinen lastenhoitojuttukin.

oli silloin vähän vaisumpi kuin toisella kerralla jolloin oli kaveri mukana. Tavaroiden säilytys oli silloin ilmainen. Muu ei maksa ellette halua ostaa jotain namia tai jäätelöä tai kahvia ja pillimehua. Sitten jos lapsesi intoutuu leikkimään itsekseen voit maksaa itselle aikaa netissä surffailuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli jarru sukat, liukuvat housut sekä lyhyt hihainen paita. Tärkeät tavarat autoon ja lehti mukaan varalta. Saa varmaan omia eväitä viedä? Huolehtivatko vanhemmat turvallisuudesta? Ainakin pienistä lapsista mutta onhan paikalla omaa henkilökuntaa katsomassa isojen lapsien perään?Tyttö tykkäsi ihan valtavasti, etenkin katsella isompien riehumista :). Rahaa ei mennyt mihinkään muuhun. Vaatteet jätetään ovensuuhun, vartioimattomaan naulakkoon. Oikein kiva paikka oli, kun ei viitsinyt vesisateella mennä ulkoilemaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat