Vierailija

Odotan nyt neljättä, ja kolmesta ensimmäisestä pahoinvointi alkoi vko:lla 6 ja jatkui tonne viikolle 15. Oli aivan järkyttäviä alkuraskauskia.

Nyt olisin laskujen mukaan viikolla 7 eikä juuri ole pientä etomista kummempaa. Väsyttää hiukan enemmän.

Voiko olla normaali raskaus jos ensimmäisitä on ihan järkyttävää ja nyt lievempää.

Vai onko joku tuulimuna tmv.

Kommentit (8)

Viime raskaudessa voin todella rajust pahoin (oksensin vähintään 7 kertaa päivässä) rv:t 4-23 (oksensin jo ennenkuin plussasin). Tässä raskaudessa taas pahoinvonti alkoi juuri jollakin viikolla 7, ja on miljoona kertaa lievempää kuin viimeksi. Olen oksentanut ehkä 0-3 kertaa päivässä. Nyt olen 12. viikolla ja voin pahoin lähinnä vain jos en syö tarpeeksi usein. Eli pahoinvointi on jo melkein mennyt ohi. Alkuraskauden ultran mukaan kaikki oli hyvin ja km% alle 5. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,

eri raskaudet samalla naisella voi olla aivan erilaisia!

Itselläni on 3 lasta. Esikoista odottaessa ei ollut minkäänlaisia negatiivisia oireita vaan voin hienosti koko ajan.

Tokalla kerralla voin huonosti heti alussa, oksentelu alkoi joskus rv10 tienoilla kestäen rv27 asti, jolloin ennenaikainen synnytys.

Uskaltauduin raskaaksi vielä kolmannenkin kerran jolloin pahoinvointi alkoi hetikohta positiivisen testin jälkeen.

Raju oksentelu jatkui ihan loppumetreille saakka. Raskausviikolla 39 painoni oli noussut lähtöpainostani vain 4 kiloa, jonka verran pelkkä vauva painoi....

- raskaus ei ole kunnollinen, keskenmeno tulossa

- pahoinvoihti ehtii vielä alkaa....

- helpompi raskaus

Itselläni 1. raskaudessa aivan järkyttävä pahoinvointi (sairaalahoitoa vaativa). 2. raskaudessa hyvin lievä kuvotus, ja siitä tuli keskenmeno. 3. raskaudessa selvä kuvotus aloi rv 5, ja laimeni viikolla 7. Siitä säntäsin huolissani ultraan, ja kaikki oli kunnossa. Sitten 8. viikolla huono olo voimistui, ja viikolle 16 asti voin ihan riittävän huonosti, muttei läheskään niin kamalaa ollut kuin ekan kohdalla. Eli kaikki on mahdollista, toivotaan parasta.

Sinuna kävisin kyllä yksitysellä ultrassa, jos on jo 7 raskausviikkoa täynnä ja kaikki hyvin, niin siinä vaiheessa on jo tosi todennäköistä, että kaikki tuleekin menemään hyvin, eli saat mielenrauhan. Jos taas kaikki ei ole hyvin, voit valita, haluatko lääkkeellisen keskenmenon loppuunhoitamisen, vai haluatko odotella luonnollista keskenmenoa. Sitten ainakin tiedät tilanteen, ja voit asennoitua seuraavan raskauden suunnitteluun.

Toivon että sulla on vaan se helpompi raskaus

Ole onnellinen! Tottakai voi olla normaali raskaus! Antaisin mitä vaan jos mun seuraava raskaus olisi noin helppo.T. Loppuun saakka oksentanut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat