Seuraa 

Onko kellään kokemusta tällaisesta (olen muistaakseni joskus kuullut..), että Kela maksaisi lapselle hoitajan kotiin, kun lapsi ei kerta kaikkiaan ole hoitokuntoinen ja venhempien on pakko käydä töissä? Meidän 1,5-vuotiaalla on infektioastma ja hän on käytännöllisesti katsoen aina kipeä. Päiväkoti piti aloittaa tällä viikolla ja eilen oltiinkin harjottelemassa. Tänä aamuna ei taas henki kulkenut ja oli pakko jäädä kotiin. Hyvin alkaa...

Kommentit (1)

Onpa teillä todella kinkkinen tilanne. Ilmeisesti joudutte taloudellisasta tms syystä olemaan molemmat töissä. Muutenhan kannattaisi toisen olla kotona ihan taaperon terveydenkin vuoksi. Päivähoidothan ovat varsinaisia tautipesiä. Olisiko kuitenkin joku / jotkin seuraavista tuista teillä mahdollisia ja näin mahdollistaisi kotihoidon:- kotihoidontuki: haetaan kelalta, 3v asti.

- yksityisen hoidon tuki: kelalta, jos alle 3v on yksityisessä hoidossa, kysy voisiko summaa käyttää myös hoitajan palkkaamiseen kotiin.

- sairaanlapsen kotihoidontuki: haetaan kelalta, tarvitaan lääkärin lausunto ja oireet vähintään ½ vuotta. Mahdollista ilm. saada myös infektiokierteeseen. Tukeen ei vaikuta ansiot ja on kolmeportainen.

- omaishoidontuki: kunnan myöntämänä, mahdollista saada erilaisin edellytyksin myös lapseen (myös pieneen).Eli kehotan kääntymään oman kelan ja sosiaalitoimen puoleen tarkistamaan asiat. Sairaalan kuntoutusohjaja tietää myös teille kuuluvista eduista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat