Vierailija

.

Kommentit (6)

imu sellaisella imurilla, jossa vanhempi imee letkusta ja nenään tuleva kärki on hellävarainen

- jos nuha on paha, voi vauva joutua sairaalaan ihan vain sen takia, että sairaalavehkein pidetään nenä imulla auki, vaikka ongelma olisi tosiaan vain ja ainoastaan nuha. Sairaalahoito on tarpeen, jos hengitysvaikeutta tai ei jaksa syödä riittävästi nenä tukossa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaikki hyvät vinkit onkin jo tullut. Mutta mene heti lääkärille jos tuntuu ettei saa syötyä/kunnolla hengitettyä nenän tukkoisuuden vuoksi.Me oltiin yö lastenklinikalla kun nenä niin tukossa että piti koko ajan imeä. Myös sanottiin silloin että jos noin pienellä lämpöä yli 38 niin heti sairaalaan takaisin.

rintamaito on hyvä lääke silmätulehduksiin ja tulehduksiin yleensä. Nenäänkin sitä voi laittaa jos menee ihan tukkoiseksi, avaa nenää ja helpompi hengittää.ollaan hoidettu rintamaidolla myös aikuisen silmätulehdusta ja nopeasti paranikin!Jos vauvalla kuume nousee tai selvästi on kipeä ja itkuinen niin laittaisin myös supon, vaikka puolikkaan alkuun niin voi nukkua.

"uni paras lääke on..."

* Kohota patjaa pään puolelta.* Keittosuolatipat! Niitä saa apteekista ja voi antaa vaikka kuinka paljon. Kannattaa pitää aina kotona. Aukaisevat tukkoisen nenän. Aikuinenkin voi käyttää niitä nuhan hoitoon.* Silputtua sipulia sukkaan ja sukka roikkumaan sängyn reunalle. Sipuli on luonnon antibiootti. Helpottaa hengitystä ja haisee pahalle.* Hanki nenä-Friida apteekista. Sillä saa imettyä räät pois nenästä.* Höyryn hengitys. Laita suihku kuumalle ja menet vauvan kanssa istumaan kylpyhuoneeseen. Ei suihkuun.Vastasyntyneillä on ihan yleistä, että ovat pienessä nuhassa. Jos pahenee, niin lääkärille. Ja aina voi soittaa neuvolaan ja kysyä sieltä ohjeita.

mutta ihan pikkasen vain esim. harsoliinaan sipaisu ja liina sitten vaikka pinniksen reunalle roikkumaan. Ei siis saa laittaa liian lähelle.Höyryhengittelyä, kuten edellinenkin vinkkasi.Sängyn (tai muun nukkumapaikan) pääpuoli ylemmäs.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat