Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Prismassa huomasin myytävän Myllymuksujen taskuvaippoja. Ajattelin niihin investoida, kun saisin vielä alennusta. Minkälaisia kokemuksia teillä on niistä?

Kommentit (3)

Elikkäs ostin noita prisman valkoisia ensin kahdet ja värillisenä tilasin nettisivuilta, sekä neppareilla että fleecellä. Tykkäsin vaipan mallista silmään yms, MUTTA vaikka mitä kokeilin ne falskasivat tosi usein meillä, kun otin yhteyttä myyjäliikkeeseen ja kysyin neuvoja, ehdottivat etten käyttäisi tiukkoja bodyja tai sukkahousuja yms mitkä imaisivat sitä kosteutta ja siksi falskaisivat, no en kuitenkaan alkanut meidän vaatevarastoa vaihtamaan, meillä oli kuitenkin noi Fuzzi Bunzin ja olkoon tiukat sukkikset ja body päällä, eivät falskaa, joten ehkä malli ei sopinut sitten meille, mutta itse en ainakaan jaksaisi vaippojen falskaamista koko ajan, kai tämäkin on vain mitä on kokeiltava sopivuutta, mutta tietenkin kotimaisuus on hyvä plussa, mutta en vain " voi" sille mitään että meillä noi Fuzzi Bunzit ovat olleet ehdottoman parhaita, Fuzzi ei falskaa ja se kestää 13-14h yöunet jne... Meillä tyttö 11kk 7940g / 70.5cm ja Fuzzeja ollaan käytetty 6kk saakka (kun aloitimme kestoilun).Eli siis itsekkin pidin noista muksut taskuvaipasta mutta meillä käytössä olivat aika susia :( vaikka meillä oli niitä 4 erilaista, eri kuivapinnalla ja neppareilla ja tarroilla.tuusis

taas hyvää kokemusta.

Ollaan käytetty vain tarrallista mallia ja kuivina ollaan pysytty.

Prisman s/m meni vastasyntyneestä asti kivasti.

M-koko tuntui aluksi,että falskaa reisistä kun hankin niin ajoissa isompaa kokoa...mutta kun latoin nopeasti ja tasaisesti imevää hamputrikoota tai harsoa niin ei tullut ohi.

Yöt menneet yhdellä vaipalla ilman vaihtoa ilman paksua pakettia kun on imun tosiaan valinnut oikein.

Tosin kaksinkertaista hahtuvista en pitkillä ulkoilulenkeillä vaihtaisi mihinkään....tyttö on lämmin eikä hikoileva vaikka imu olisi kuinka täynnä. :)

www.kstovaippainfo.fi sivuilta löytyy aika kattavaa tietoa muksuvaipoistakin ja käyttäjäkokemusta.

Näissä kestoiluissa on varmaan se koikeilu paras tieto....kun makuja ja lapsenmalleja on rajattomasti.Eli ei ehkä kannata esim.myllymuksuja ostaa kassikaupalla ennenkuin kokeilee.

Materiaalit näissä mielestäni hyviä kun muistaa sulkea aina pesutarrat ettei kuivaliinakangas nukkaannu.Täytyy myös huomioida käyttääkö narukuivatusta imuille yn.

taittoimut silloin käteviä ohuutensa vuoksi jne.On tämä kestoilu vienyt meillä isänkin täysillä mukaan...taitavasti valitsee yö-ja päiväjutut ja liputtaa hahtuvien puolesta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat