Vierailija

Amerikkalaisen profeetan ja esirukoilijan Chuck Piercen puhe olikin yksi yhteiskristillisen tapahtuman mielenkiintoisimmista. Muun muassa Lontoon terrori-iskut ja Isaelin ja Libanonin välisen sodan profetoinut mies on rukoillut vuosia Suomen puolesta. Hänellä oli tärkeä sanoma maallemme.- Olemme nyt tienhaarassa, jossa nähdään asioita tapahtuvan. Herra on tulossa vierailemaan Suomessa. Profeetan mukaan Suomi tulee olemaan reuna-alueilla seuraavassa parantumisajassa. Kansallamme on oma tärkeä paikkansa tulevassa herätyksessä. Seuraavat kolme vuotta tulevat olemaan merkityksellisiä Jumalan suunnitelman toteutumisessa.

- Tulee aika, jolloin vanha rakenne ei enää kestä uutta liikehdintää. Niin kuin uutta viiniä ei voi laittaa vanhaan leiliin, niin ei saa käyttää vanhoja menetelmiä päästäkseen uuteen liikehdintään. On päästettävä irti vanhoista rituaaleista.

- Nyt on aika mennä eteenpäin ja nousta uuteen voiton aikakauteen. Tämä on Jumalan Sanan kuulemisen ja toteuttamisen vuosi, Chuck Pierce julisti.Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat