Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kukaan lähdössä etelään pois täältä masentavasta vesisateesta äkkilähdöllä? Kysehän on siintä, että mieli tekisi lähteä mutta mistä rahat? Oletteko maksaneet näillä matkanjärjestäjien tileillä tms. lainalla? Kannattiko? Nyt nimittäin ensimmäistä kertaa tuntuu, että on ihan oikeesti päästävä pois täältä tai pää hajoaa!! Kai jollain luotolla on lähdettävä.

Kommentit (7)

me ollaan iso perhe ja saadaan 1000e kulumaan ihan helposti ;) Kannattaa laskea joku päivittäinen summa minkä arvioi menoiks. me ollaan yleensä tehty lounasruoka ite ja illalla menty syömään. Maaliskuussa on hyvä mennä kun kevät alkaa eteläeuroopassa. Espanja on oikeen hyvä vaihtoehto ekakertalaiselle. Kreikan saaret myös ja kypros. Italiassa on vähän epäsiistimpää kun edellisissä ja suurkaupunkeihin ei kannata lasten kanssa mennä (niinkun Roomaan)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millään luotolla en lähtisi, koska vois olla tosi kypsää maksaa jo tehtyä matkaa jälkikäteen. Varsinkin jos matka meni jotenkin pieleen esim. sää oli huono matkakohteessa tms.Käteisellä ja etukäteen olen aina matkani maksanut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat