Vierailija

Löysin etuovi. com sivustolta sen meidän unelmien talon. No, jätin sinne pyynnön että päästäiskös katsomaan (kyllä oli puhelinnumerot yms. mukana). No, ei kuulu mitään pariin päivään. Sitten soitan sille firmalle, joka myy tätä taloa, ja siellä tosi kyllästyneen oloinen ukko lupaa järjästää meille näytön. Oli tosi töykeä ukko, tuli sellainen olo että sori kun soitin, anteeksi nyt vaan tämä vaiva kun halutaan se talo ostaa.

No, tästäkin nyt useampi päivä, eikä ole mitään kuulunut.

Ko, talo on yhä myytävänä.Soitanko nyt sitten suoraan omistajalle että pääsen taloa katsomaan? Mikä ihme tässä nyt sitten mättää?Tästä firmasta meillä on muutenkin jo huono kuva, ostettiin edellinen asunto niiltä ja kohtelu oli silloinkin suorastaan törkeää.Pitäiskö nyt vaan unohtaa se unelmien talo ja etsiä toinen, jota myy eri firma?

Kommentit (3)

Soita sinne ja sano, että olet nyt kiinnostunut talosta, että et aio asioida x:n kanssa, koska hän non niin töykeä ja että harkitset kauppaa vain sillä ehdolla, että välittäjäksi tulee joku asiallinen kaveri.Sitä paitsi omakotitaloa etsiessä olisi hyvä, että välittäjä olisi myös asiantunteva ja luotettava. Meille talon välitti mies, joka oli kyllä ystävällinen mutta ihmeellisen tohelo taloasioiden kanssa. Hän ei esimerkiksi osannut selvittää meille, millaisia tierasituksia tonttiin kohdistui. Väitti ettei sellaisia ole, vaan olipa kuitenkin, kun mieheni asian jostain tarkisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat