Vierailija

Uskomatonta, että aikuiset (jopa hyvin pitkälle lukeneetkin / asioita laajemmin ajattelevat) ihmiset ovat näin " keskeneräisiä" tässä asiassa; MIKSI KAIKKIEN PITÄÄ SAADA IHAN KAIKKEA, MAKSOI MITÄ MAKSOI? Moraali, järki ja kunnia romukoppaan - kunhan vain MINÄ olen mahdollisimman onnellinen (lyhyellä tähtäimellä).



Hankitaan lapsia, joita ei jakseta / haluta hoitaa - koska samanaikaisesti rakennetaan uraa.



Kaksi naista ei keskenään lisäänny - ei hätää, onhan meillä anonyymejä sukusoluja Tanskan maalta, laitetaan lapsi alulle, ja taas kaikki ovat hetkellisesti tyytyväisiä yhtään miettimättä seurauksia.



38 vuotias (sinkku)nainen rakastuu varattuun ja perheelliseen mieheen, tekee kaikkensa saadakseen miehen itselleen - yksi perhe (jälleen) hajoaa ja monelle ihmiselle seuraa pahaa oloa siitä, että yksi voisi olla (hetken) onnellinen ja saada sen mitä hän sillä hetkellä haluaa.



Nykyajan ihmisellä ei ole suoraselkäisyyttä kestää minkäänlaisia vastoinkäymisiä, ei minkäänlaista moraalia tai kunniaa. Ei minkäänlaista kykyä ajatella laajempia kokonaisuuksia tai asettaa kysymystä; " mitä tästä pitkällä tähtäimellä seuraa?" .



Lukekaa Anthony Giddens:in kirja " Europe in the Global Age" (hän peräänkuuluttaa uudenlaista yhteiskuntapolitiikkaa, joka korostaisi yksilön vastuuta omasta käytöksestään). Englantilainen arvostettu sosiologi. Voisi herättää hieman teissä ajatuksia (toivottavasti).

Kommentit (7)

Kuinka jollakulla on pokkaa väittää, että joku on huono äiti, soveltumaton äidiksi jne, jos hän vie lapsensa muutamaksi tunniksi päivässä hoitoon tms?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänä vuonna teen niin, että käyn vaalikoneilla, valitsen sopivan ehdokkaan, jonka jälkeen tarkistan vielä listasta miten hän äänesti hedelmöityshoitojutussa. Jos oli jo edustaja silloin ja äänesti naisparien hedelmöitystä vastaan, en äänestä häntä vaan etsin uuden ehdokkaan.



Että sori vaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat