Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Löysin pojalle kirpparilta muutaman euron hintaan. Käyttöohjeita ei ollut mukana, kun lojui vain siellä hyllyllä. Tekniikan ihmeenä olen pähkäillyt miten sen pyörän saa pyörimään, josta autot sitten yrittävät sujahtaa läpi? Toki vehkeessä voi olla vikaakin, halpa kun oli. Jollain tietoa tai käyttöohjetta?http://www.filgifts.com/images/product/small/3HWI-J6425.jpg

Kommentit (4)

Tosin siinä meidän versiossamme on toisessa päässä sellainen laukaisusysteemi. Renkaan saa pyörimään ainakin meidän mallissamme kuminauhan avulla.Uskoisin, että meidän kasausohjeemme on tallessa kotona. Nyt olen töissä, joten aivan varma en ole. Jos laitat sähköpostiosoitteesi, voisin skannata tuon ohjeen ja lähettää sinulle.

Muistin nyt vasta lähettää sen ohjeen sinulle :( Toivottavasti se tuli perille. Ilmoitathan jos tiedosto oli liian suuri, niin yritän pienentää sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostamassanikin radassa on se laukaisusysteemi ja sen saan toimimaan ihan omin avuin! Spostiini tulenla@luukku.com voit lähettää ohjeen, jos vain tosiaan viitsit. Luukku saattaa pamahtaa täyteen, vaikka huolehdin, että on tyhjä. Joten ohjeista voisi riittää pelkästään sivu(t), jossa ohjeet tuon pyörän pyörähtimiseen sen kuminauhan avulla.Kiitos vielä kerran!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat