Vierailija

Ollaan perheen kanssa lähdössä ja vauva tulee mukaan. Millaisia vaippoja kaupoissa on myynnissä entä purkkiruuat?

Kommentit (9)

Jälkimmäisellä kerralla matkassa oli mukana 1v 3kk muksu.

Tiedä sitten onko paikka muuttunut vuosien varrella, mutta silloin ainakin Rodos oli loistava paikka olla lapsen kanssa (siksi sinne lähdimmekin toistamiseen, että tiesi mihin menee)!

Turistejahan tuolla riittää, mutta mielestäni se on mainettaan parempi paikka. Esim. vanha kaupunki on kiva. Siellä ei tarvi autojakaan varoa!

Ja mitä tuohon likaisuuteen tulee, en ole vielä löytänyt yhtään siisitä kohdetta Välimereltä (yli 10 kohteessa olen ollut) joten eipä tuo sen törkysempi ollut kuin muutkaan!

Vaipat ja ruoat kannattaa ottaa Suomesta mukaan niin ei tarvi niitä etsiä ja kirota kalliita hintoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

alueella 4 km keskustasta. Lasten kanssa en halua keskustaan. Onko joku ollut tuolla?Kyllähän tässä alkaa miettimään tuliko nyt tehtyä hätänen päätös tuonne lähdöstä mutta toisaalta kun noiden lasten kanssa on menossa niin eipä sillä paikalla silloin niin suurta painoarvoa. Kun ei kuitenkaan oikein mihinkään pääse menemään ;) Onneksi tuo hotelli on tuollaisella rauhallisella hotellialueella josko siellä ei olisi niin paljon sitä turistirysää =))Ap

kahden kuukauden päästä rhodoksen reissusta olimme espaniassa ja siellä olikin jo heti ihan eri fiilis.

Ihmiset oli ystävällisiä ja selkeästi edullisempaa kuin kreikassa.Ja aika huonossa kunnossakin oli tuo rhodos jotenkin rapistunut ja " jälkeen jäänyt" , ihan kuin siellä ei olisi viitsitty nähdä ympäristön eteen vaivaa?Hotellin nimeä en kyllä muista enään, kun tulee reissattua niin paljon, ettei ne jää oikein mieleen.Voin kyllä yrittää katsoa netistä, josko löytyisi.

siitä, mitä kukakin lomaltansa odottaa ja miten haluaa aikansa käyttää. Itse sain ainakin edelliskesänä siellä viikon kulumaan mainiosti, tosin ilman lapsia. Shoppailin, nautin lämmöstä ja tunnelmasta, istuin katselemassa ihmisvilinää, kävin aamu-uinnilla meressä ja illalla syömässä hyvin ja bilettämässä. Oltiin hyvällä porukalla liikkeellä ja naurettiin itsemme kipeeksi kun ajeltiin vuokra-autolla ympäri saarta. Mun mielestä Rodoksen kaupungissa on kiva eteläeurooppalainen suurkaupungin tunnelma, mutta hyvin hallittavassa minikoossa. Toki lasten kanssa siellä voi olla toisenlaista, kun ne ei oikein viihdy ostoksilla eikä kauaa paikallaan, eikä kaikki autossakaan. Lasten kanssa kaksi viikkoa voisi olla liikaa.

Jos vain millään voitte matkan vielä vaihtaa niin ehdottomasti suosittelen vaihtoa!Nykyään siellä on ihan älyttömän kallista, voipi olla jopa kalliimpaa kuin suomessa.

Vaipat ja piltit löytyy ihan niinkuin suomessakin, mutta vaipat esim. kalliimpia.Tosi iso ihana lastenlelu kauppa sijaitsee rhodoksen kaupungin ulkopuolella, josta voikin sitten ostaa lapselle vaikka mitä.

Meillä oli kaksi viikkoa auto, joten kiersimme koko saaren ympäri ämoäri, mutta silti meinasi toisella viikolla tuskastua tekemisen puutteeseen.Ikinä emme mene enää siihen turisti rysään. kaiken kukkuraksi suomalaiset eivät ole siellä mitenkään erityisen haluttua/palveltua kansaa, mistähän lie sekin johtuu?

ja viihdyimme, kunhan pitää mielessä sen, että kyse on tosiaan turistipaikasta, missä monet tarjoilijat puhuvat suomeakin:).Päinvastoin kuin joku kirjoitti, me saimme todella hyvää palvelua ravintoloissa ja hotellissa, kaikki olivat kiinnostuneita meidän lapsesta ym.Tekemistä ei sinällään valtavasti ole, mekin vuokrasimme auton ja kiertelimme saarta. Sitten ihan auringonottoa, kahviloissa istumista ym.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat