Seuraa 

niin ootteko hommanneet samanlaiset toiset tavarat vai erilaiset?esim.pinnasänky,sitteri ja turvakaukalo...

itse haluan samanlaiset et ei tuu sit isona riitaa kuvia katsellessa et miks mul oli tommonen sänky ja tol tommonen ja muutenki tuntuu tasa-arvoisemmalta ku on samanlaiset.en tiiä näin oon pohtinu,mitens muut?

Kommentit (9)

Eli meillä on kaksoset (tyttö ja poika) kohta 3kk. Kaikki tarvikkeet hankittiin uutena ja oli jotenkin helpompaa että kaikkea otettiin kaksi. Ennestään meillä on tytöt 12v ja 10v, heiltä ei paljoa tavaroita ole siis säästynyt.Vaatteet ovat yleensä ihan erilaisia, mutta kyllä meiltä löytyy myös samanlaisia vaatteita, mutta erivärisinä ;)Niinkuin joku jo kirjoittikin, jokainen tyylilläänOfely ja kaksoset 3kk

Turvakaukolat on erilaiset ja eri merkkiset, pinnasängyt on samanlaiset, mut eriväriset (pyökki ja kirsikka) ja siiterit on ihan erilaiset. Mun mielestä on jo heti alusta alkaen mukava " totuttaa" lapset siihen, et ovat erilaisia persoonia niin kuin tavarahankinnatkin. Kaikki tietty tekee omalla tavallaan.t: Santsuma & Pojat 7/06 rv.31+4.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin siis voihan niissä istua siis sitterissä ja turvakaukalossa kumpi vaan kaksosita, eli miten niin tulisi isona sellainen olo, että mulla oli vanha ja tolla uus. Tämä nyt vaan ihan heittona.

en ole nähnyt mitenkään oleellisena sitä, että pitäis olla molemmilla samanlaiset, semminkin kuin osa tavaroista oli jo ennestään. Meillä on myös korostettu molempien lasten omaa persoonaa sen sijaan.T: Piia

Meillä ei esikoisen jäljiltä ollu turvakaukaloa enää säästössä ja siksi niitä täytyi ostaa kaksi. Sittereitä oli kolme erilaista, toinen sänky (erilainen) saatiin kun tuli tarvis. Jälkeen päin harmitti, kun otin kaksi äitiyspakkausta. Kuitenkin esikoisen 3v vanhemman pakkaus oli täydellisenä tallessa. Silloin ajattelin vain samanlaisia makuupusseja ja haalareita. Meillä nuo lisäksi tyttö ja poika, niin vaattetkin aikalailla ollu erilaisia. Poikaa kun ei viitsi mekkoon pukea.

Jossain vaiheessa puin paljon sisarusvaatteisiin, mutta kuitenkin kaikki isoveikan vanhat on otettu käyttöön uudestaan.

Jokainen tietysti omalla tavallaan. Itse olen alusta asti pyrkinyt siihen, että kaikki pitäisivät lapsia yksilöinä vaikka syntymäpäivä sattuu olemaan sama.

sängyt, sitterit, syöttötuolit, turvaistuimet ovat samanlaiset. Vaatteita paljon samanlaiset, mutta eri väreissä. Kyseessä ovat siis tyttö ja poika. Tosin pojalle ei olle mekkoja. Myös erilaisia vaatteita on. Yleensä ostan samalaiset, muuta eri väreissä esim. haalarit ja kengät.

Meillä ennestään 3 vuotias tyttö ja hänen jäljiltään kaikki tavarat kun kaksostytöt syntyi. Me lainasimme toisen kaukalon ja sitterin kaverilta, joten oli erilaiset. Pinnasängyt ovat samannäköiset, mutta eriväriset(vaalean sin ja vaalea lila).Syöttötuolit on kaikilla samanlaiset, koska ovat triptrapit. Vaatteetkin on esikoisen jäljeltä paljon, joten puen tytöt erilaisiin vaatteisiin. Joskus on myös kiva pukea tytöt samanlaisiin vaatteisiin. Jos joskus löytyy joku ihana vaate saatan ostaa niitä kaksi.

Mutta vastaampa kuitenkin.Eli meille syntyi v.2000 kaksostytöt. Ostettiin heille kaikki samanlaisia, sitterit, rintareput, pinnikset yms. Vaatteetkin lähes joka päivä samanlaisia. Tytöt ovat identtisiä joten vieläkin joskus sukulaisilla ongelmia tunnistaa tyttöjä toisistaan jos on samanlaiset vaatteet päällä.Tytöt ovat toistensa parhaita kavereita ja tykkäävät pukea monesti samanlaiset vaatteet aamulla päälle, vaikka useasti yritänkin että laittaisivat erilaiset vaatteet. Syksyllä tytöt aloittavat koulun ja ollaan aateltu että laitettaisiin eri luokille että oppisivat edes vähän olemaan erillään toisistaan.Hmm.. mitenkäs tollasia rupesin nyt kirjottelemaan.. hmph...

Athy ja kaksostytöt 6½ vuotta

vanhin poika oli kuitenkin jo lähes 5 vuotias kun tytöt syntyi.. ja vaatteet samanlaisia. itte ja tutut ostavat aina 2 samanlaiset, voihan niitä eri aikoihin sit päälle pukee ja toinen juttu et helppo ku silittää vaatteita kaappiin niin on helppo pistää 2 samanlaiset päällekäin ja helppo taas ottaa sit pois, ei tarvi aamusin aina taistella et mitä sulle ja sulle laittais päälle. Meillä tytöt identtiset ja kiva laittaa samanlaista, ja jos sattuu et kesken päivää joutuu toiselle vaihtaa paitaa niin se on varmaa et toisellekki pitää vaihtaa =) Kyllä niille tulee vielä sekin aika että kaiken pitää olla erilaista kun siskolla. Nyt kun ovat vielä pieniä prinsessoja niin puen ja puetaan samanlaisiin. Eli me ostettiin kaikki uutena alusta alkaen.. pojalta kun nyt ei hirveesti tytöille kierrätetä. Mutta kukin tyylillään =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat