Vierailija

Olen ihmetellyt että mitä ihmettä perheet puuhaavaat arki-iltaisin? Tuijotetaanko telkkua, lapset pelaavat pleikkaa...

Itse yritän raahautua ulos kolmivuotiaani kanssa leikkipuistoihin, ulkoilemaan, kirjastoon. Ylisuorittaja?

Kommentit (9)

Kun olen kotona luen kirjoja, laitan ruokaa, syön lasten kanssa iltaruoan ja iltapalan, joskus kuuntelen musiikkia, pesen pyykkiä, surffailen netissä jne. Lapset leikkivät, lukevat kirjoja ja lehtiä, soittavat pianoa, kuuntelevat musiikkia, pelaavat PSP-laitteella, tekevät kotihommia jne. Parina iltana viikossa lasten kavereita on meillä. Mies lukee, lepää, nettailee, pesee pyykkiä, järjestelee kotia (kerää tavaroita vääristä paikoista ja vie ne oikeisiin), kuuntelee ranskankielikurssilevyjä jne. Käymme yhtenä arki-iltana kaupassa. Lapset lähetämme lähikauppaan useamminkin. Telkkaria ei ole, mutta joskus katsomme DVD-elokuvia tietokoneelta.

laitetaan miehen kanssa ruokaa koko porukalle, tai sit se laittaa kumpi jaksaa. n klo 18 lähdetään tunniksi lenkille tai vaikka pulkkamäkeen, luistelemaan, hiihtämään, uimaan tms aktiivista. pyykit ja tiskit yöksi koneeseen, siihen en aikaa tuhlaa jos ei ole pakko. katellaan tvtaä ku lapset on laitettu nukkumaan, luetaan, teen opiskelujuttuja ja mies saattaa pelailla tai mesettää kavereidensa kanssa. ei tää musta mitään ylisuorittamista ole vaan ihan tavallista onnellista arkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuunnellaan musiikkia (usein siis istumme kuuntelemassa musiikkia ja jutellaan), siivotaan, pyykätään, laitetaan sapuskaa, lapsi leikkii, käydään kaupassa, luetaan... Joskus todella väsyneenä lapsui katsoo dvd:tä aikuisten surffatessa netissä (mukavan aivotonta toimintaa :D) tai sohvalla nuokkuessa.

Välillä tuntuu ettei aika riitä mihinkään!

katson dvd:itä, luen, kuuntelen musaa, tapaan ystäviä, laitan ruokaa ja jopa leivon jos jaksan. Lapset leikkivät. Tänään satoi lunta ja olivat pitkään pihalla lumiukkoja väsäämässä, vaikkei siellä kovin suurta sellaista aikaan saanutkaan.Nautin vapaista illoista, koska toisinaan olemme kotona vasta puoli kymmenen maissa, koska luennot ovat toisinaan tosi myöhään.Ihan normaalia arkea. Mitä kummaa sitä sitten pitäisi tehdä?

Joskus nimittäin ne pyykit pitää pestä ja tehdä muut pakolliset hommat kotona. Illat ovat aika lyhyet, ruoanlaiton ja syömisen jälkeen ei jää kuin tunti, korkeintaan pari kun taas pitää alkaa jo laittaa lapsia nukkumaan, että jaksavat aamulla nousta. Varsinkin, kun lapsia on enemmän kuin yksi, en todellakaan jaksa enkä ehdi enkä suoraan sanoen viitsi lähteä oikein mihinkään enää arki-iltaisin, kun aikaa on niin hintsusti.

niin alkaa päivällisen valmistelu, lapset katsovat tv:stä pikkukakkosta ja minä valmistan ruokaa, syödään kun pikkukakkonen on loppunut eli klo 18, sen jälkeen siivotaan jäljet, lapset leikkivät keskenään,käyn läpi päivän postin, jutellaan miehen kanssa tai luen päivän sanomalehden, katellaan tv:tä jos sieltä tulee mitään järjellistä tms. sitten onkin jo aika valmistella lapset nukkumaan eli iltapala, iltapesu, iltasatu ja iltalaulut ja päät tyynyyn...

Lapset ulkoilevat päiväkodissa kaksi kertaa päivässä ja lisäksi heillä on siellä ohjattua toimintaa aivan riittämiin, kotona saa olla ihan vapaasti ja relata...

riippuu illasta, käydään myös kaupoilla. Lapseni on päiväkodissa 2 kertaa päivässä ulkona, näillä kurakeleillä en ole ollut siihen enää iltaisin motivoitunut. Viikonloppuisin ulkoilemme ja käymme uimassa sekä kyläilemme ystävien luona. Eiköhän tämä ole normaalia lapsiperhe-elämää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat