Vierailija

Siinähän se kysymys tulikin.

Mielipiteitä kaipailen kipeästi! :´(

Kommentit (12)

Kaikille lapsettomuus ei ole ongelma, itsekin olen lapseton. Mutta jos mieheni haluaisi kiihkeästi lasta, hänellä olisi mielestäni täysi oikeus ottaa ero. Itsekin haluaisin ehkä antaa hänelle mahdollisuuden etsiä hedelmällisempi nainen. Tämä siis olettaen että hoidot tai adoptointi eivät jostakin syystä tule kysymykseen.Lapsia vai ei on yksi elämän suurimmista kysymyksistä. Kyllä sellaisen voi antaa ohjata päätöksiään.

Onhan niitä hoitoja, joilla voi saada lapsen hedelmättömyydestä huolimatta. Tai sitten voi yrittää adoptoida. Ja myös lapsettomana voi elää, vaikka tietty jää paljosta paitsi.Mutta jos hedelmättömyydestä seuraa kovaa ahdistusta tai lakkaa sen takia rakastamasta puolisoaan, niin kai sitä sitten voi olla järkevää erotakin. Mutta kyllä silloin herää epäilys, onko ihan oikeasti rakastanutkaan ja mennyt oikeista syistä naimisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Adoptio on suomessa rikkaiden etuoikeus, ja heillekin mieletön prosessi. Aika monta ehtoa täytyy täyttyä ennen adoptiota. Sitä ihan oikeasti kannattaa miettiä ennen kuin olettaa että se ratkaisee kaikkien lapsettomien ongelman.

Ystäväpariskunta erosi, koska vaimo ei missään nimessä halunnut lasta, mies olisi halunnut. Mies tiesi asiasta, muttei tajunnut ehkä naimisiin mennessään mihin ryhtyi. Vähän asian vierestä, mutta joillekin lapsi on niin tärkeä, että syystä tai toisesta lapsettomuus voi viedä eroon.

Meillä siis mies hedelmätön. Mutta rakastuin aikoinani juuri häneen, eikä se, että myöhemmin on ilmennyt hedelmättömyys, muuta ollenkaan sitä rakkautta mihinkään suuntaan. Näin ollen elelemme lapsettomina tai mahdollisesti adoptoimme myöhemmin.Mikään ei korvaa maailman ihaninta miestä ja toimivinta parisuhdetta, ei edes oma lapsi.

tärkeämmältä kuin avioliitto, niin silloin on. Ja tietysti asia voisi olla korjattavissa myös adoptiolla tai hedelmöityshoidoilla, mutta jos niistäkkän ei ole apua (esim ei haluta ryhtyä niihin), niin silloin on vaakakupissa lapsettomuus ja avioliitto sekä ero ja mahdollisuus hankkia lapsia uuden puolison kanssa.

Adoptiolupaa odotamme ja välillä olemme kyllä olleet todella köyhiä. Eihän adoptioon lopulta kovin montaa tuhatta euroa tarvitse, äitiysrahasta ja kotihoidontuesta ne on meillä kasaan raavittu. :)Mutta asiaan. Minusta hedelmättömyys ei ole mikään syy avioeroon, mutta jos hedelmätön osapuoli ei ole valmis adoptioon tai sijaisvanhemmuuteen (tai edes tukiperhevanhemmuuteen), voi ero olla aiheellinen. Siis jos toisella osapuolella on valtava tarve saada lapsia edes jollain keinolla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat