Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun menet lapsen kanssa uimahalliin, oletko kokoajan lapsen kanssa lastenaltaassa?

Kommentit (5)

mutta vahdin vielä 6-vuotiasta uimataitoista poikaakin koko ajan. Me tosin uimme isossa altaassa, jossa on syvyyttä reilusti. Miehen kanssa vuorottelemme omaa uimavuoroa niin, että molemmat pääsevät uimaan kunnolla. Pojan kanssa on kuitenkin koko ajan joku tuttu aikuinen.

saa uida kellukkeilla ilman että koko ajan kannatellaan, mutta kyllä ihan koko ajan ollaan metrin etäisyydellä varmuuden vuoksi. Eli uiminen uimataidottoman kanssa on lapsen uimista, aikuinen ei siinä juurikaan treenata ehdi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ellei lapseni ole kala... enhän anna hänen vielä olla kylpyammeessakaan vahtimatta vaikka kellukkeilla painaa sujuvasti jo itsekseen. En toki pitele kiinni mutta olen 1-2 metrin päässä. Viimeksi kävi juuri niin että isompien kanssa (meillä siis 3v) kiipeili lautan päälle ja tiputtautui siitä veteen. Lautta keikahtikin yllättäen ja tipahti siis suunnittelemattomasti ja veti vettä henkeensä kun pulahti kunnolla. Kyllä siinä jo tarvittiin äitiä vaikka ei sinällään vaarallista ollut (osaa sukeltaa, tuli pintaan heti kun oli kellukkeetkin eikä siis syvälle mennytkään mutta imaisi vettä kuitenkin) mutta pelästyi ja hätääntyi. Jos olisikin ollut aikuisten altaassa niin eipä olisi ollut kiva tilanne.

aikuisten altaissa.... ja Raision Upukassa siis käydään.Tietenkään en mihinkään jätä lasta hetkeksikään yksin ennen kuin osaa kunnolla uida.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat