Vierailija

Ajattelin laittaa huomenna iltanaposteluun salsaa ja tacoja :)

Kommentit (4)

2 purkkia tomaattimurskaa

2 isoa sipulia

2 paprikaa (esim. vihreää väriä antamaan)

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

valkosipulinkynsiä maun mukaan

jalapenoa tuoreena/kuivattuna/purkitettuna maun mukaan

chiliä maun mukaan (riippuu tulisuudesta, 1-2 rkl esim.)

vettä sen verran että satsi lilluu sopivasti nesteessä



1. Sipuli ja paprika peukalonpään kokoisiksi lohkoiksi, jalapeno pieneksi silpuksi, samoin valkosipuli (älä purista!).

2. Kaikki aineet kattilaan, kiehautetaan ja annetaan hiljalleen kuplia n. parisen tuntia, riippuen ihan siitä millaisesta koostumuksesta itse tykkää.

Säilyy hyvin, jos purkittaa kuumana. Kansi sitten kiinni, annetaan jäähtyä ja lopuksi lykätään jääkaappiin. Säilyy muutaman kuukauden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat