Vierailija

Mietin vaan, kun exä on jo nyt tiiviisti uudessa suhteessa, ei kai käy kotonaankaan juurikaan, vaikka muutti vasta tasan 1 kk sitten luotani pois...

Joku yh-mamma sen kelpuutti. Sitäkin pohdin, kuka pienten lasten äiti ottaa heti nurkkiinsa ukon, joka ei voi olla pidempi tuttavuus, max pari kuukautta tuntenut?

Olenko vanhanaikainen kun pidän tuota arveluttavana?

Exää en kaipaa eikä kyse ole mustasukkaisuudesta, vaan tuo vauhti ihmetyttää... ja sekin että vei meidän lapsenkin jo näytille.Millainen suhde voi olla kyseessä tällaisissa olosuhteissa? Arvailuja kehiin, kiitos!

Kommentit (7)

Onhan aina niitä, jotka asuneet yhdessä 10 vuotta, sitten menevät naimisiin ja eroavat puolen vuoden kuluessa. Ja on näitä, jotka muuttavat yhteen 1kk seurustelusta ja ovat yhdessä loppuelämänsä.Ja hei, kyllä se varmaan osiltaan sua riipii. Se on ihan normaalia. Mulla on erosta 3,5 vuotta, enkä vieläkään kaipaa sellaista mieheksikin kutsuttua riippakiveä tänne meille haisemaan.

Miehesi on voinut hiljaisesti tehdä erotyötä jo vuosia ennen kuin erositte, joten hän saattaa olla ihan valmis uuteen vakavaansuhteeseen. Tai toisaalta voi olla, ettei ole, mutta mitäpä sillä on sinulle väliä, mitä laatua hänen suhteensa on.Miehille on tyypillistä, että he uskoutuvat asioissaan naisille eivätkä toisille miehille. Siksi miehet tarvitsevat lähes aina lähelleen jonkun naisen pystyäkseen käsittelemään kipeitä avieron herättämiä tunteitaan. Eli kiitä sinä vain miehesi uutta naista - hän on miehesi mielenterveyden paras tae ja siten tärkeä lastenne kautta myös sinulle. Ihan siitä riippumatta, miten pitkään heidän suhteensa kestää.Eli ei, se ei ole yhtään epäilyttävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eivät kestät yksinoloa ja tarvitsevat äidillisen passaajan itselleen. Tai sitten voi tietysti olla kyse reboundista, eli mies vasta toipuu sinusta ja kaipaa lohduttajaa itselleen.Mutta vaikeapa tuota on mennä sanomaan, voihan kyse olla myös oikeasta ja todellisesta rakkaudesta.t. vähän samanlaisessa tilanteessa oleva toinen osapuoli - onnellinen yh, joka nauttii siitä, että saa viimeinkin haistella oikein olan takaa erästä komeaa, mukavaa ja fiksua mieheksikin kutsuttua riippakiveä ;)Luuletteko, että vanha suhde voi olla tosiaan noin pian alta käsitelty, jotta on valmis uuteen suhteeseen ilman edellisen taakkaa? Meinaan että ei kaataisi uuden niskaan kaikkea sontaa, jota ed. liitossa koki...Omalla kohdalla en usko olevani piiiiitkään aikaan niin valmis uuteen suhteeseen, että en kuormittaisi sitä tällä juuri päättyneellä.Voiko olla, että todellakin vanha suhde pyyhkäistään mielestä noin vaan, onko sellaisia ihmisiä oikeasti?

,utta heillä oli suhde ollut jo pitkään kaveritasolla.Miehen veli erosi vaimostaan vaimon tahdosta, ja alta parin kuukauden sillä oli uusi puoliso, vuodenpäästä erosta oli jo uusissa naimisissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat