Vierailija

Kertokaahan kokemuksia Hämeenlinnasta. Ehkä tulee muutto sinne pääkaupunkiseudulta miehen työn vuoksi. En tunne kaupunkia yhtään. Eli, kivoja asuinalueita (omakotitalo) , hyviä päiväkoteja, kouluja yms tietoja kaipaisin kovasti.

Rakentaminekin on yksi vaihtoehto...

Kommentit (6)

Hätilä, Aulangon seutu, Sairio on kivaa aluetta. Tosi paljon kivoja leikkipuistoja, lähikaupat ja kauniita omakotitaloja. Keskustaan lyhyt matka. Kauriala toinen samantyyppinen, tosin melko kallis. Tosi kaunis paikka " keskustassa" .

Mulle riitti 7 vuotta, mutta ok kaupunki jos ei häiriinny pienuudesta. Kivoja ihmisiä.

Työpaikka on HmL:sta muutama kilometri, mutta nyt en muista mihin päin, kun tämä on aika uusi juttu tämä uusi työ. Autot on käytössä meillä molemmilla, joten paikalla ei siten kauheasti väliä.

Voitais , vaikka haluta asua lähellä järveä tai sitten Pälkäneelle tai Lahteen päin , jossakin vähän enemmän maalla....

En oikeastaan tiedä, kuin Aulangon ja siellä ainakin kaunista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omakotitalo alueita on kaupungin laitamilla ja auton on lähes pakollinen kapistus tietyllä asuin alueilla. Pieniä kouluja ja päiväkoteja lölytyy syrjäisimmiltä seuduilta, mutta rakentaminen ja muuttoliike tänne varmasti suurentaa kaikkia kouluja ja päiväkoteja. Ruununmyllyllä rakennetaan tällä hetkellä asuntomessualuetta ja sinne suuntaan on paljon tullut uusia taloja. Piene paikkakunnat tässä lähellä Parola ja Turenki on kanssa mukavia asua kun ovat niin pieniä ja todella lähellä Hämeenlinnaa. Mihin kohtaa kaupunkia miehesi menee töihin? Voisiko siitä läheltä löytyä asuntoa... Katuma ja Nummi tuskin tulee teidän listalle jos omakotitaloon haluutte asumaan... ne on ehkä kamalimpia asuinpaikkoja täällä...

kannata muuttaa:

Nummi

Katuma

Harakkamäki

Käikälä, Hätilä/sairio, Ruununmylly esim. ovat mukavia alueita... Kerro vähän kuinka lähelle keskustaa tahdot?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat