Vierailija

ja minusta vähän tuntuu että olen tosi huono äiti kun aina vaan huudan ja komennan enkä ole koskaan kiva lapsen mielestäjotain sellaista mistä lapselle tulisi hyvä mieli että äiti teki hänen kanssaan sitä, autoa ei käytössä joten kotona tulisi tehdä, tai kaupungilla..hän kaipaisi sitä todella kun kilpailee veljensä kanssa huomiostaniseuraava vkl varattu pienemmän kanssa oloon, mitä voisin silloin tehdä 3v kanssa?kiitos vinkeistä

Kommentit (10)

poika tykkäis varmasti.. täälläpäin ei ole mitään tuollaisia kivoja paikkoja joissa voisi käydäei taida pulkkamäkeenkään päästä

ja hän nauttii kovasti ihan siitä että saa vanhemman huomion itselleen. Pikkuvelikin siis löytyy. Ei siis välttämättä tarvise olla kauhean erikoista ohjelmaa. Syötte lempiruokaa, luette yhdessä, leiki lapsen kanssa niin että oikein tosissasi asetut leikkiin mukaan sydämellä heittäytyen. Syömisenhän voisi tehdä vaikka mäkkärissä tai mikä se paikka onkaan missä poika tykkäisi syödä. Sitten vähän karkkia ostamaan karkkikaupasta ja kotiin mussuttamaan niitä yhdessä.Meillä tehdään yhdessä ja mennään yhdessä tämmöisiä asioita ja tämmöisiin paikkoihin: museot (kaupunkimme eläinmuseo on pojan yksi lempipaikoista), luistelu, uimahalli, pulkkamäki, syömään heseen ja samalla leikkiä siellä leikkipaikalla, pelataan pelejä (muistipelejä, Kimbleä, dominoa... jne), luetaan kirjoja sylitellen sohvalla. Lapset ovat myös molemmat innokkaita auttajia leipomisessa. Pikkuleipien leipominen vaikkapa on sellaista tositositosi lempipuuhaa. Mukavaa tekemistä ja maistuvia tuloksia.Itse muistan omasta lapsuudesta hyvällä niitä kertoja, kun sain olla mukana vanhemman kanssa kaupunkireissulla, rautakaupassa, jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

leipominen olisi kanssa kivaa mutta ei välttämättä niin superkivaa mitä nyt haluaisin pojan kanssa tehdä. Toki voidaan tehdä sitäkin, onhan koko vkl aikaalisää =)

Uimahalliin, kylpylään

elokuviin ja ravintolaan syömään

leffailta kotona, popparit ja muu asiaan kuuluva

peli-ilta kotona, peillaan lautapelejä ja herkutellaan

valvotaan vähän myöhempään, pidetään sängyssä pyjamabileet =)

museoon, taidenäyttelyyn tai muuta nähtävyyttä katsomaan

juna tai bussimatkalle johonkin lähikaupungiin, jossa vaan kuljeksitaan ja shoppaillaan ja sen sellaista (esim, Turusta käydään ukissa, raumalla, salossa...)

leivotaan, laitetaan yhdessä ruokaa, katetaan kauniisti ja nautitaan

leikitään yhdessä, rakennetaan legosiat kokonainen kaupungi ja sisustetaan nukkekoti uudestaan... ja tähn kuuluu olennaisena että tehdään mielllään sunnuntaina ja ollaan sitten yli puolen päivään yökkärit päällä... =)

maalataan, piirretään, askarrellaan ja järjestetään sitten oma taidenäyttely

Tehdään sorminukke, käsinukke ja marionettinukke-esityksiä ja kutustaan vieraita näytökseen

mennään urheiluhalliin harrastamaan yleisurheilua ja sen jälkeen keilaamaan ja munkille =)

luetaan yhdessä mahdollisimman monta kirjaa

lauletaan ja soitetaan

tehdään jotain spesiaalia joka liittyy tytön kiinnostuksen kohteisiin...

eli riippuu paljon lapsesta mikä ois istä TOSI kivaa... =)niin ja mun tyttö siis nyt ekaluokkalainen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat