Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten, millä ruokavaliolla jne saan laihdutettua n. 5 kg kuukaudessa?Onko edes realistista?Konkreettisia ohjeita kaipaisin, kiitos jo etukäteen!!!Mitat nyt 164 cm 71 kg.....

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nutriletilla. Kun todellakin vedät vain sitä (ja kasviksia) ja kanssa syöt sen 5 pss päivässä, ettei kroppa mene säästöliekille. Alkuunsa kun nesteen lähtee putoaa painoa pari-kolme kiloa nopsaan, sit tasoittuu mutta tippuu kokoajan.

Seuraat hyvin tarkkaan muutaman päivän ajan, mitä syöt, lasket energiansannin ja vertaat sitä suosituksiin. Sitten alat karsia pois kaiken turhan; suunnittelet aamulla mitä syöt päivän aikana, teet ruokia valmiiksi pakkaseen.Syöt paljon lämpimiä, proteiinipitoisia ruokia, sekä kasviksia, jotka täyttävät vatsaa. Ylimääräiset hiilihydraatit pois, niistä saa vaan turhaa energiaa... siis ei mehuja, limuja, karkkeja, sokeroituja maitotuotteita...Kun saat päivässä vähemmän energiaa kun kulutat, laihdut taatusti!!!! Liikuntaakin kannattaa lisätä, tehokasta kävelyä tms., joka ei kasvata lihaksia.

Hieman lisää liikuntaa ja kalorit päivässä n. 1000-1200, vaikkapa painonvartioiden ohjeilla.Itse olen nyt parissa viikossa ottanut pois 3 kg noudattamalla Painonvartioiden pisteitä = siis syömällä kevyesti ja järkevästi ilma suurempaa näläntunnetta. Tarkoitus on tässä kuussa saada pois tuo 5 kg ja sen jälkeen parin kuukauden aikana vielä 4-5 kg.On helpompaa noudattaa sellaista dieettiä jossa syödään " normaaleja" ruokia, samat ateriat käy miehelle ja lapsille.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat