Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Omassasi siis.

Kommentit (8)

Halusi, että sekä mies että vaimo ovat avioituessaan neitsyitä. Mutta olikin sitten hipellellyt exäänsä - ei siinä mitään pahaa, jos olisi heti asiasta puhunut. Mutta salaili ja kierteli ja kaarteli. Ja alkoi valehdella muustakin. Ja lopulta käyttäytyä väkivaltaisesti, vaikka oli toiminut pappina. Hylkäsi ylevät periaatteensa ja maallistui.Näin suurta täyskäännöstä en suvainnut. Olisipa hän esiintynyt alusta alkaen vikoineen päivineen, eikä yrittänyt maalailla muuta. Erosin.

Vaikka ei aina arkipäivän joka hetkessä muistukaan mieleen.. Mutta tulee aina takaisin, kun suhde tiukilla. Valehtelu ei unohdu kai koskaan :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voin luottaa poikaystävääni. Rakastin häntä paljon, luotin, uskoin ja kunnioitin häntä. Hän oli paras ystäväni.

Hän petti minua ja särki sydämeni. Jotain minussa meni todella rikki.

Alun romanttisuus jäi pois, lopulta häntä ei... kiinnostanut mikään. Hän muuttui vihaiseksi ja negatiiviseksi ihmiseksi. Parisuhdeterapia ei meitä pelastanut. Vieläkin suren, salaa, sitä mitä meillä olisi voinut olla. Uusi suhteeni ei yllä vanhan tasolle.

menetti kaiken aktiivisuutensa ja nuorekkaan intomielensä alle 30-vuotiaana, eikä jaksanut viimeisinä vuosina enää kiinnostua mistään. Alussa harrastettiin paljon urheilua, käytiin kaikissa paikoissa yhdessä, harrastettiin seksiä milloin missäkin.Lopussa ukko makasi sohvalla tai pelasi tietokonepelejä. Eikä kuitenkaan halunnut lapsia tai naimisiinmenoa, siis varsinaista aikuistumista. Suhde siis kuivui kasaan, nuupahti.Sääli, koska olin siihen ekat vuoden TODELLA rakastunut... voi sitä ihanaa tunnetta... hrrrr!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat