Vierailija

Kävin katsomassa koko koelauluesityksen netti-tv:stä pariin kertaan. Jumalainen ääni, ja mikä hymypoika! Aah...

Sivut

Kommentit (42)

Tämän Pätin katse oli kyllä kiltein mitä olen nähnyt. Älykäskin vielä, kun lääkäriopiskelija. Ja sanoi haluavansa parantaa maailmaa.

Ja luuletteko, ettei se helluntailaisuus tule julki heti kohta? Totta kai tuollainen ominaisuus kaivetaan näkösälle. Parempihan se on tehdä kaikki selväksi heti alusta lähtien, että jää iltapäivälehdille vähemmän " paljastettavaa" . Noin minäkin olisin tehnyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se aattelee ratsastavansa voittoon jääskeläisen vanavedessä, uskonveljien ja -sisarten äänillä. samalla tekniikallahan se jääskeläinenkin voitti...

Vierailija:

Lainaus:


Tosi hyvin lauloi se Pätsi, mutta kyllä varmaan tuosta hellaritaustasta saa vähän miinuksia, pelkästään sen takia, että se no-skill Jääskeläinen voitti viime vuonna, aivan ääliömäistä.
että hellarius on miinusta tollaselle (ehkä tulevalle) poppislaulajalle siksi, että elleivät helluntailaispiirit ole mun nuoruusajoistani muuttuneet sallivammiksi, niin tyyppi saa olla tosi varovainen esim. kappaleiden sanoitusten kanssa, etteivät tiukimmat uskonveljet pahastu. Ja sellainen liian varovainen linja ei sitten taas pidä kauan suosiota yllä suuren yleisön keskuudessa. Mutta kattoo nyt miten käy.

Tosi hyvin lauloi se Pätsi, mutta kyllä varmaan tuosta hellaritaustasta saa vähän miinuksia, pelkästään sen takia, että se no-skill Jääskeläinen voitti viime vuonna, aivan ääliömäistä.Mulla melkein alko itkettämään, se kamalasti jännittänyt HIM-fani-poikanen. Voi mikä sulonen pikkureppana, hankkiutuis eroon siitä gigoloparrasta vaan. Ja myös se vaalea tyttö, jolle mummu soitti villasukista vaikutti mukavalta ja kiinnostavalta, ja osasi laulaa.

En kyllä edelleenkään ymmärrä miksi ylipäätään se Jääskeläinen pääsi koko finaaliin puhumattakaan voitosta. Ihan varmasti humoristinen itsevarma esiintyjä, mutta aivan täysi floppi laulajana. Tuomarit saisivat olla tarkempia tänä vuonna etenkin loppua kohden.

Mutta epäilyttää kyllä ekaksikin se, että se on lääkiksessä. Lääkis on sitoutumista vaativa paikka ja niin on muusikkouskin. Vaikka Claes Andersson on muusikkona ihan jees ja varmaan lääkärinäkin niin siitä ei tullut kummassakaan great. Se taas johtuu siitä, että sitä ei voi olla ellei tee niitä kokopäivätoimisesti. Sitä voi lauleskella ja vielä tosi hyvinkin, mutta ei tulla harrastelemalla vakavsti otettavaksi.Sitten se helluntailaisuus kyllä varmaan rajottaa myös sitä heittäytymistä musiikkiin, mikä on soipvaa jne.

Siellä on seurakunnassa saanut harjoitella lahjojaan. Ei kai " puhtaampi" arvomaailma ole pahaksi idolille...? Mielestäni on jo aikakin tulla esikuviksi nuorille sellaisia ihmisiä, jotka ei hyppää sängystä sänkyyn, ryyppää ja rällää. Vaihtoehtoja... Miks kaikki muu pitää suvaita (homous, transsut ym. pervot) mut jos joku uskaltaa tunnustaa olevansa kristitty niin suvaitsevaisuus loppuu siihen...?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat