Vierailija

olen kyllä alipainosen rajalla, mut silti

Kommentit (10)

Todennäköisesti epäonnistuisit liikkumisessa ja laihtumisessa ja laihdutus tyssäisi siihen. Minäkin laihdutin vuosia sitä yhtäkin kiloa kunnes löysin karppauksen. Ei se paino nytkään tipu hurjaa vaihtua, mutta tippuu kuitenkin. Päivässä kulutan noin 3200kcl ja syön noin 1200-1600kcl, mutta laihdun viikossa noin 300g. Parempi sekin kuin ei mitään. Ylipainoa on lähes 40 kiloa.

jaksa odottaa niin kyllä se sieltä alkaa putoamaan. tulee tuskallisen hitaasti mutta PALKITSEVASTI! tsemppiä x1000 t. ex ylipainoinen, nykyään hoikka ja tyytyväinen viimein:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kohta kaks viikkoa dietillä, eikä mitään ole lähtenyt. Ylipainoa on aika paljon, joten oletin että alussa lähtisi helposti. Jätin kaiken makean pois ja syön normaalisti kaikki ateriat: aamupala, päivällinen, kahvi, lounas ja iltapala..pienet annokset.

sellasta, että ihmisen painohan vaihtelee pari kiloa ihan sen mukaan mikä on kehon nestepitoisuus, suolen täyteys jne. Eli se saattaa heilahdella vähän epäloogisen oloisesti. Käy alasti vaa´alla aamulla aamupissan jälkeen ennen aamiaista, niin saat mahdollisimman "kuivan" painon. Ja vaaka aina samassa kohtaa lattialla.Jos olet ruvennut syömään jotenkin erikoisesti, niin voi olla että ummetuksen tähden paino ei laske. Koita saada maha toimimaan äläkä syö liian vähän.

Tai vääränlaista ruokaa.

Rupea liikkumaan eli kuluttamaan niitä kaloreita.Itse olen ollut dietillä jo kuusi viikkoa. Viisi kiloa lähti tuosta noin, mutta nyt pariin viikkoon ei ole paino tippunut yhtään. Eli pitää lisätä liikuntaa ja pienentää ruoka-annoksia ennestään.

Syö enemmän vihanneksia ja hedelmiä. Katso että leivässä on paljon kuitua (pitää nälän loitolla pitempään). Kaurapuuro vaikka sillä hillosilmällä olisi hyvä alku päivälle. Vaihda voi margariiniin ja maito rasvattomaksi. Kerran viikossa saa sitten kohtuudella herkutellakin.

päivässä ja puoli kiloa kasviksia ja hedelmiä. Tämä yhdistelmä saa aineenvaihdunnan kiihtymään. Lisäksi pienet säännölliset terveelliset ruoka-annokset ja käyt kävelyllä jne niin kyllä se siitä lähtee. Mutta tuo nesteen määrä on kaikista tärkein sekä kuidut.

varsinkin laihduttaessa. Jos on reippaasti kiloja niin siinähän voi mennä kuukausia, vuosi tai kaksikin. Parempi syödä kunnon ruokaa ja sillä tavalla kuin tulee syömään loppuikänsäkin, kuin karistaa pari kiloa jollain ihmedieetillä viikossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat