Vierailija

Mitkä alueet parhaita, rauhallisia lapsiperheelle? Ja plussaa ois tietysti, että palveluja ois lähellä ja liikenneyhteyksiä? Niin ja millainen on näiden alueiden päivähoitotilanne

Kommentit (4)

Muutimme vuosi sitten Tuusulan Riihikallioon.

Tarha ja koulu lähellä, sekä ruokakauppa, apteekki, Makuuni yms. tossa uudella " ostarilla" . Kouluakin laajennetaan, joten siinä pystyy käymään koko perukoulun ensi syksystä lähtien.Tuusulaan vain muuttaa hirmusti lapsiperheitä, joten hoitopaikan saanti voi olla tiukkaa. Muuten tuntuu palvelut olevan ok.Mutta jos ei ole autoa ja tarvii esim. töiden takia junayhteyksiä, niin Tuusulan Jokela on radan varrella. Muuten se on sikakaukana.....eipä muistakaan pohjoistuusulan alueilta kovin pitkälti ole mihinkään palveluihin, turhaa ihmiset pelkää " perämetsiä" kun autot on kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävelymatka kaikkialle, kaikkiin palveluihin yms. Puistoja on, päiväkotejakin. Kaupungissa suljettiin juuri pieniä päiväkoteja, joten taitaa olla kaikkialle tunku.Kyrölä on toisessa suunnassa, pientaloaluetta, mutta sieltä on hiukan enemmän matkaa, mutta käveltävissä kuitenkin. Päiväkoteja on sielläkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat