Vierailija

Lapsi kertoi, että koulussa olisi täitä liikkeellä. Aloinkin tässä illalla sitten kampailemaan lapsen hiuksia. Päänahka oli hyvin siisti, mutta hiusten seassa oli joku aivan musta pieni liikkuvainen, joka olisi voinut kyllä olla sellainen kärpäsen tapainenkin. Lapsi oli illalla ulkona ja kiipeili puissa ja puskissa. Kysymys kuuluukin oliko se täi?

Kommentit (13)

ala-asteella täitä, ja muistan elävästi, kuinka ennen tartunnan selviämistä ihmettelin mikä mönkijäinen otsatukassa meni, ja luulin sen tarttuneen hiuksiini juuri aikaisemmin ulkoa. Ja nyppäsin sen kevyesti irti ja pudotin lavuaariin, ja ihmettelin, ettei sillä kärpäsellä ollut siipiä. Eipä ollutkaan, kun kyseessä oli täi. Mutta ihan ap:lle voin kertoa, että ne munat on tiukassa kiinni, mutta itse otukset eivät välttämättä. Ja niillä on kaksiosaisen näköinen ruumis, pienempi pää ja pitempi peräosa. Ja kooltaan jotain banaanikärpästä muistuttavaa.

.. sieltä minäkin tänään tarkastelin, miltä näyttää täi. Nimittäin meidänkin lapsen koulussa on täitä liikkeellä. Voi että näitä syksyjä!Ja sama homma itselläni, pää on kutissut koko päivän normaalia enemmän ihan vain siitä ajatuksesta :). Kun kuopuksen tukkaa illalla kävin läpi, säikyin jo päässä olevaa hiekkaa niin, että oli pakko hakea apteekista varalle täishampoota.Joo inhottaa kyllä ihan riittävästi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täin munat kylläkin. Ja ne just on tärkeetä saada pois. Eli käy vielä

läpi sen lapsen tukka, ihan suortuva suortuvalta mahdollisimman tarkasti

ja syynä hiukset - erityisesti läheltä päänahkaa - ettei niissä vaan ole

täin munia. Ne munat on semmosia vaaleanruskeita - voi olla tosi pieniäkin -

"pullistumia", pisaroita, jotka tosi tiukasti kiinni hiuksessa. Ne saa parhaiten pois siten, että vetää hiuksen kahden kynnen välistä.

Siita ei ole mitaan hyotya kampailla tavallisella, edes tihealla kammalla.

Meidan tytolla on ollut tait ja munat sellaisia kerman varisia/beigeja.

Jos sait helposti päästä/hiuksista pois, ei varmaan ollut täi, ne nimittäi on tosi tiukasti hiuksessa/päänahassa kiinni. Täikampakaan ei meinaa irrottaa niitä.

jasieltä täishampoo koko porukalle! Ei kannata odotella kauan, meidän tytöllä oli täitä ja sain ne hyvin pois mutta hoidin tosi tarkasti koko perheen kahdella eri valmisteella kun inhoan kaikkia ötököitä! Ja jos on täitä,päänahasta löytyy saivareita, mustia"murusia" jotka ovat ihan pistemäisiä. Jos niitä on, täitäkin on. Tytöllä näin vain yhden täin mutta se riitti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat