Vierailija

Mitähän siitä on meille seuraamuksia? Onko kellään ulkomaalaisia lähinaapurissa?

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä talonyhtiössä osa on vuokra-asuntoja, ja yhdessä asuu somalialainen perhe.

Lapset ovat kurittomia, mm jouluna kävivät viskaamassa ihmisten ulkotulia pitkin seiniä. Teki mieli antaa selkään.

Meillä hyvällä paikalla, arvostetulla alueella rivitalo ja naapureina enemmistö ulkolaisia eli intialaisia, venäläisiä ja romanialaisia. Kaikkien kanssa on tultu toimeen ja ovat tosi mukavia. Kieliongelmia on toki välillä.Enemmän riesaa ja haittaa aiheittaa suomalaiset teinit!

Kristitty perhe jolle uskonto on tärkeä. Ihania ihmisiä ja heidät ottaisin naapuriini milloin vain.Äidillä yliopistotutkinto suomesta.

Parempia naapureita en voisi saada kuin heidät. Sydämellisiä, auttavaisia, hyviä keskustelijoita.

Kohteliaita, mukavia ihmisiä, koskaan ei ole HEIDÄN kanssaan ollut ongelmia. Muutaman suomalaisen naapurin kanssa kyllä (eivät ymmärrä mitä sana hiljaisuus merkitsee, ja heidän lapsensa eivät oikein osaa erottaa omaa fillaria toisten fillareista).

Ei kukaan voi enää olla noin sivistymätön!! Mulla on Nigerialainen mies ja ihan samanlaista elämää vietetään, kun esim. meidän naapurit. No, ehkä nauretaan enemmän ja välillä jopa tanssitaan kotona :)

me mukaanlukien. Ei ongelmia kenenkään kanssa! Yksi suomalainen juoppo pariskunta jouduttiin häätämään pihasta, naapureiden kanssa yhdessä.

Suomalaisista juopoista enemmän haittaa on kuin yhdestäkään ulkomaalaisesta!

" Onko kellään ulkomaalaisia lähinaapurissa?"

Tottakai on, vai missä luulet maahanmuuttajien asuvan?!

Meillä on tällä hetkellä naapurissa venäläisiä, turkkilaisia, ja Irakin kurdeja. En keksi mitään pahaa sanottavaa heistä, vaikka kuinka miettisin. Ai joo, he tervehtivät kun tulevat pihalla vastaan, kai se jollekin on traumaattista, mutta minulle vaan plussaa, sillä tapanani on itsekin tervehtiä naapureita :p

Tässä talossa on 32 huoneistoa, joista kolmessa siis asuu ulkomaalaisia. Ongelmaperheitä on 4, ja kaikki niistä suomalaisia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat