Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Mentiin sitten kylppäriin ja sinne kuuma suihku päälle. Jo sai vauva ruokaa! No, meidän vauva oli silloin jo himpun päälle kolmekuinen, joten sai käyttää jo nenätippoja. Mutta eikös suolaliuostipat käy ihan pienillekin. Eivät oo yhtä tehokkaita kuin nasolin, mutta jotain kuitenkin. Entä se nenän alle siveltävä vicks-voide tai vastaava? Tietääkö joku käykö se ihan vauvallekin, vai onk liian vahvaa?

" Mutta eikös suolaliuostipat käy ihan pienillekin. Eivät oo yhtä tehokkaita kuin nasolin, mutta jotain kuitenkin. Entä se nenän alle siveltävä vicks-voide tai vastaava? Tietääkö joku käykö se ihan vauvallekin, vai onk liian vahvaa?"Suolaliuos on hyvä irrottamaan räkää. Ja apteekista saatavalla " nenäfriidalla" saa niistettyä vaivan nenän tehokkaammin kuin päivittäistavarakaupan niistäjällä.VICS VOIDE ON EDOTTOMASTI LIIAN VAHVAA VAUVAN HERKILLE SILMILLE JA HAJUAISTILLE. ÄLÄ KÄYTÄ SITÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli säiliö mistä lähtee kaksi letkua. Toinen letku laitetaan vauvan sierainaukolle ja toisesta imetään. Johan olo helpottuu, kun räkä kertyy siihen säiliöön.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat