Vierailija

Kommentit (7)

4 hengelle



4 kpl seitiä paloina

1 sipuli, tai purjosipulia

2-3 tomaattia

1 tölkki tomaattimurskaa

5 dl ruokakermaa



asettele kalat uunivuokaan, ripottele päälle suolaa ja sitruunapippuria. Leikkaa sipulit renkaiksi ja viipaloi tomaatit ja aseta ne kalapalojen päälle. Sekoita ruokakerma ja tomaattimurska keskenään, lisää sinne (maun mukaan) suolaa ja sitruunapippuria, kaada kalojen päälle ja uuniin 225 astetta ja 50 minuuttia! NAM! Hyvää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. meksikolainen jauhelihapata:



paketti (naudanpaisti - tai vähärasvaista)jauhelihaa

1-2 dl tummaa pikariisiä

3+ del vettä

kasvisliemikuutio tai fondia(+suolaa)

sipulia

valkosipulia

purkki tomaattimurskaa

purkki kidneypapuja

pussillinen jotain pakastevihanneksia (teoriassa maissia, mutta voi vaihdella)

taco-maustepussi





ruskista jauheliha ja sipulit öljyssä. lisää tomaatti, riisi, vesi ja mausteet. anna hautua n 15min. lisää pavut ja ja vihannekset. Anna hautua sen verran että ne lämpenevät. Tarjoa salaatin kanssa (varo suolan määrää, sillä tacomausteessa on - älä missään tapauksessa lisää sitä jos käytät liemikuutiota!)





spagetti ja jauhelihakastike:

Pane spagettivesi kiehumaan

ruskista jauheliha ja sipulia (ja valkosipulia) padassa tai kasarissa, lisää tölkki tomaattimurskaa, lusikallinen sokeria tai hunajaa ja kasvisfondia jos on. pane spagetit kiehumaan. VÄhän ennen kuin ne ovat kypsiä, lisää kastikepataan pussillinen jotain pakastevihanneksia (suikalejuurekset tai hernemaissipaprika on parhaita). Mausta tarjolla olevilla yrteillä (timjami, basilika, oregano, meirami)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat