Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minunmielestäni lasten ohjelmat nykyään ovat aivan järkyttävän huonoja. Aamulla kun avaa tv:n hirveä möly täyttää huoneen ja piirroshahmot ovat ihan kauheita örkkejä. Minun mielestäni ei sopivia minkään ikäisille lapsille. Onneksi meillä näkyy BBC Prime josta tulee kunnon aamu lastenohjelmia, himpuloita ja sun muita, tietenkin englanniksi, mutta meillä se kieli ei haittaa. Miksiköhän Suomen kanavilla ei näytetä samankaltaisia ohjelmia. Ja ei kannata kenenkään näsäviisaan sanoa että miksi sitten avaan tv:n, se ei ole pointti, meillä ennen hoitoon lähtöä lapset haluaa katsoa tv:tä tovin, mutta lastenohjelmien taso Suomen TV:ssä kauhistuttaa meitä.

Kommentit (4)

Heitä ei mitkään Puuha Petet ja Pikku Väkeä jaksa enää kiinnostaa...

Eikä edes enää ne Himpulat.

Meidän 3v katsoo aamulla videolta hänelle sopivampaa ohjelmaa, jos ja kun telkkarista ei sopivia tule. Onneksi meillä on yli 100 kanavaa, useampi sellainenkin joka lähettää vain lastenohjelmia, eli valikoimaa on.

Tällä hetkellä taitaa arkisin olla ohjelmistossa ilmaiskanavilla mm. Kattolaiset, Alpo ja Turo, Hydronautit, Puuha-Pete, Lelumaan Niksu, Pirpanat, Jasper, Spirello, Hassu Laakso ym. Ei räiskintää mutta ei toisaalta mitään tv:n eteen jämähtämistä koko aamuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat