Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (12)

En ole lukenut ap:n linkkiä. Kommentoin vaan läjiin leikkipuistoissaMeidän asukaspuiston rakennuksessa ulkomaalaiset järjestävät joskus tilaisuuksiaan. He käyttävät pihalla taaperoille tarkoitettua leikkiaitausta koira-aitauksena. Siellä kun koirat pysyvät kätevästi aidan sisällä kiinni ihan vapaana. En usko heidän ainakaan kaikkia jätöksiä keräävän. Pihassa on siis hyvin aidattu alue taaperoille, jossa on hiekkalaatikko, liukumäki, keinuja yms. Aidan ulkopuolinen alue on tietty myös leikkipuistokäytössä, mutta siinä on isompia lapsia ja niitä taaperoita, joiden vanhemmat valvovat, ettei lapsi juokse karkuun,Lainaus:

se leikkipuistosta löytynyt kakka ei todennäköisesti ole koiraperäistä vaan ihan teiniperäistä.... tuntuu olevan kovinkin hauska vitsi käydä iltahämärissä pikkukaljoissaan vääntämässä tortut esim. lähipuiston leikkimökkiin. Koirat ei näin hauskoja vitsejä keksi.

anteeksi vaan, mutta onko maahanmuuttajilla todella koiria....??? IKINÄ en ole nähnyt yhdelläkään maahanmuuttajalla koiraa ja vielä niin monella, että aitaukseen saataisiin useampikin hurtta...Joo, mä en kanssa tajua sitä, että miksi sitä koiraa ei voi paskattaa noin 2 m tiensivuun. Ei ole iso vaiva mennä vähän syrjempään ja kakattaa se koira siellä, jos ei jaksa kerätä niitä kikkareita. Olen niin monta kertaa ajanut vaununpyörät koiranpaskaan, että ....tuttaa. Enkä tosiaan ajele missään ojissa tai puskissa.Ja siksi toisekseeen, jos koiran alusta asti opettaa puskaan kakkimaan, niin sinne se hakeutuu kyllä itsekin kakalle. Meidän koiralla ei vielä sellaista hätää ole 9 vuoteen tullut, että kadulle kakkaisi. ei vaikka olisi millainen ripuli. No, ei se tietenkään aina tajua, mikä on sellainen pusikko mihin voi kakkia, niin sen takia mulla on hihnassa kakkapussi, jolla voin korjata kakat sopimattomasta paikasta pois. Ei ole iso vaiva sitaista leipäpussia hihnaan kiinni ja kerätä niitä paskoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on tietysti aivan älytöntä ja jo laissakin kiellettyä, ei muuta kun poliisit paikalle seuraavalla kerralla.Se kahden lapsen ja kahden koiran äiti

Ja sitten syytetään rasistiksi, mutta täytyy kokeilla, jos satun vielä paikalle. Tuosta on kyllä heille huomautettu, mutta eivät välitä. Mielestäni koko tilaa ei tarvitsisi lainata noille ollenkaan, kun tilojen luovuttaja tietää, miten käy. He joko pelkäävät tai eivät välitä. Luultavasti ensimmäinen vaihtoehto.Lainaus:

on tietysti aivan älytöntä ja jo laissakin kiellettyä, ei muuta kun poliisit paikalle seuraavalla kerralla.Se kahden lapsen ja kahden koiran äiti

Näin on tehty aina ja se on oikeasti todella pieni vaiva. Miksei kaikki voi tehdä näin? Vähän väliä näkyy kikkareita tien vieressä ja koosta päätellen eivät ole mistään pikkusessestä peräisin.Mutta ikävä kyllä lähes viikoittain joutuu keräämään myös lasinsiruja teiltä. Eli jos koiranomistajat suttaa, niin kyllä me myös siivotaan toisten sotkuja. Parempi kerätä sirut pois ennenkuin päätyvät jonkun koiraparan tassuun.

Asun pikkupaikkakunnalla, jossa kukaan ei kikkaroita keräile. Omat koirat osaavat kikkaransa vääntää ojan pohjalle tai pusikkoon, en sieltä niitä lähde keräilemään. Ihmisten postilaatikon juureen tai pihoille ne eivät asioilleen tietenkään pääse. Tien varsilla näkee suosittujen lenkitysreittien varressa kohtuullisesti kakkakikkaroita mutta ei kai kukaan nyt muutenkaan anna lasten nuohota pitkin ojanpohjia tai tienvarsia, onhan siellä nyt paljon muutakin sotkua kuin vain koirankakkaa: rapaa, mätiä liiskaantuneita sieniä, lasinsiruja, öljyä autoista jne. Kyllä meillä kuljetaan jalkakäytävää ja lapsia on opetettu olemaan nuohoamatta tienposkia. Ikinä en ole haalareista koirankakkoja joutunut pesemään. Missä ne teidän muksut oikein kulkee, jos joka välissä saa paskoja pestä?!

Ilmoitustaululla ja hississä lukee isolla että KOIRIEN ULKOILUTTAMINEN KORTTELIN ALUEELLA KIELLETTY, arvatkaa tottelevatko? Ehei, koira viedään ihan pokkana kuselle hiekkalaatikon viereiseen puskaan ja tupakat heitetään siihen viereen.

se leikkipuistosta löytynyt kakka ei todennäköisesti ole koiraperäistä vaan ihan teiniperäistä.... tuntuu olevan kovinkin hauska vitsi käydä iltahämärissä pikkukaljoissaan vääntämässä tortut esim. lähipuiston leikkimökkiin. Koirat ei näin hauskoja vitsejä keksi.

ei tosiaan oo kauheen kiva jos noinkin monta kertaa on jo joutunut siivoomaan lapsestaan koiranpaskaa. eihän se koiranpaska leikkipuistoon kuulu.

sitten taas koiranomistajana olen huomannut, et koira ei sais paskoo mihinkään.. asutaan maalla, ja lenkillä koiramme paskoo ojiin. eli ei mihinkään sellaiseen paikkaan josta sonta tarttuis jonkun kenkään. ja tästäkin motkotetaan lähes päivittäin, et täytyy mukamas paskat kerätä. et ymmärrän kyllä noita koiranomistajiakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat