Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ettekö te naiset kuolaa ikinä muita miehiä kuin omianne?

Vaikka jotain leffastarojen kuvia netissä? Vähissä vaatteissa, mielummin ilman ;)

Kyllä mulla on ihan samat himot ja halut & fantasiat, joissa ei tosiaan aina seikkaile oma mies, kuin miehellänikin.

En tunne lainkaan mustasukkaisuutta kuvien katselusta, enhän itsekään pidä miestäni yhtään sen huonompana vaikka kuolaankin jotain Johnny Deppiä.Tämä aloitus siis aiheesta miehet ja porno/alastomat naiset netissä.

Kommentit (8)

Tosin yleensä fantasioin tilanteista ja miehet ovat naamattomia.Ja kyllä kommentoinkin komeita miehiä esim. telkkarissa, mutta en nyt ala tietenkään mitään vertailemaan " voi kun sinäkin näyttäisit tuolta" . mies tekee samaa, esimerkiksi Sauna-Satu -mainos (jossa nätti blondi menee saunaan) muuttui ihan vitsiksi, kun sitä piti aina tuijottaa niin hartaasti.Kun kumpikaan ei ole mikään superkaunis on helppo pysyä realistina. Se ulkonäkö on vaan yksi juttu ja kun se on tiettyjen kriteerien yläpuolella, ei sillä ole niin älyttömästi väliä. Eli toisessa ei ole mitään inhottavaa ja viehättäviä juttuja on riittävästi, homma on ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli seksiä on ollut kerran/kk. Aikaisemman 5x/vk sijaan. Ja yhdessä 5v, 2 lasta.Viime aikoina olen sänkyyn mennessä ollut tuskissani. Öisin uneksin miehistä ympärilläni. Ja vielä tutuista miehistä.Mieheni ystävä on muutamassa unessa tullut esiin ja pelottaa ajatus näin selvinpäin..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat