Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miehelle on tullut kasvoihin pakkoliikkeitä. Hänestä tuntuu että hänellä on silmässä jokin roska, joka yrittää silmää ja poskea nykimällä saada pois. Lääkärissä on käyty, silmä on tutkittu perusteellisesti, eikä siellä ole mitään vikaa.Jotenkin oudon ja häijyn näköistä katseltavaa, luulee aina huomaamattomasti muljauttelevansa silmää ja oikeasti koko naama vääntyy irvistykseen.

Kommentit (5)

Hermo siellä vaan nykii, oli meinannut, ja ei kuulemma ole mitenkään vaarallista. Miehellä on ollut joskus 15 vuotta sitten jotain kyynelkanavaongelmia, oli siitä usein lääkärissä ja oliko joku leikkauskin, eli hänestä tuntuu että se sama ongelma on nyt uusiutunut.Ulkopuolisesta noi nykimiset on vaan niin oudon näköisiä, että saattaapa helposti luulla että on jotain enemmän päässä vikaa. Kaupassa kerran huomasin miten yksi nainen kauhistui kun mieheni alkoi vääntelemään poskeaan, joten sääli jos aiheuttaa tällaisia reaktioita muissa ihmisissä.ap

Minua huolestuttaa enemmän se, että ne ovat tulleet nyt. Yleensä kai ne ovat synnynnäisiä tai ainakin koko aikuisiän olleita.Neurologi ei ole huono ehdotus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat