Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Synttärit lähestyy ja pää ihan tyhjänä, mitä kivaa ohjelmaa, teemaa tms. voisi jäejestää lapsille?

Asumme maalla, osin voisi tietty olla ulkosalla, mutta kun säästä ei ole tietoa. Ja ei kai kukaan halua juhlavaatteissa ollakaan ulkona.

Synttärit ovat maaliskuun puolivälissä.

Poika tykkää kaikista Spiderman ym dinosauruksista ja muista pelottavista.

Onko sinulla kokemusta kivoista synttärijuhlista? Kerro ihmeessä jos saisin joitakin vinkkejä.

Kiitos etukäteen!Kommentit (3)

Makkarathan löytyvät aarrekartan osoittamasta kätköstä. Jokaiselle oma kartta. Jos jollain on vaikeaa, jo oman aarteensa löytänyt apujoukoiksi.Jotain kivaa metsähenkistä ohjelmaakin voisi olla: sikkailurata, köydenveto, majanteko tmsJo nuotiolla tikun nenässä makkaran käristys on monelle elämys. Tikkupullaakin voi yrittää..Kutsuun maininta synttäreiden teemasta ja vaatimus sään mukaisesta asusta. Jos juhlijoita on paljon, pyydä avuksesi muita aikuisia.Kutsuun maininta, että vanhemmat saavat olla läsnä (jos muuten hirvittää päästää jälkikasvu metsään..), mutta kemut ovat lasten ja aikuisille EI ole järjestettyö ohjelmaa tms. Itse keitin kahvit ja annoin viikon lehdet luettavaksi juhlien ajaksi. Tietenkin jos juhlijoita on paljon, tarvitset apua poppoon kaitsemisessa&kaiken organisoinnissa ja siihenhän voit vanhempia värvätä. Tietääksesi lopullisen juhlijamäärän laita kutsuun myös reilusti V.P., jotta tiedät suunnilleen montako kiloa makkaraa hankit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Moi!

Me järjestimme joulukuun alussa lapsemme 6v synttärit kavereille ulkona. Mukana 5 aikuista, 13kpl 6v-lapsivierasta + omat 4 lasta.Aluksi etsimme kartan avulla ulos kätketyt " aarteet" : 5 rastia, joista jokaisesta löytyi kirjain. Kirjaimista muodostui synttärisankarin nimi.Sen jälkeen vapaata leikkiä, keinumista, pallon potkimista jne. jonka jälkeen avattiin lahjat.Sitten mies grillasi koko joukolle makkaraa ja onnittelulaulun jälkeen herkuttelimme kakulla, poppareilla, kekseillä, pullalla, viinirypäleillä ja mandariineillä, juomana lämmintä ja kylmää mehua, aikuisille kahvia.Mukavat olivat kestit, kestivät yhteensä n 2h, jonka jälkeen päiväunet olivatkin tarpeen ;-)Varalle olin vielä suunnitellut köydenvetoa, mutta sitä emme ehtineet leikkiä.Talomme edustalla on iso terassi, joka helpotti ja päivä sattui olemaan sateeton (varmaan ainut joulukuussa?!)Kutsuihin kirjoitin selkeästi, että juhlat ulkona, varusteet sen mukaisesti.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat