Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei,Niin se taas aika on vauhdilla vierähtänyt ja on aika viedä 1,5v lapsemme päiväkotiin ja aloittaa itse työ. Olisi hienoa kuulla vinkkejänne, mitä kannattaa ottaa nyt huomioon uuden vaiheen alkaessa, miten saada tämä muutos mahdollisimman mukavasti menemään taaperolle? Lisäksi tosi kiva, jos laitatte omia kokemuksianne, kannattaako ostaa näitä " vedenkestäviä" toppahaalareita vai erillisenä toppapuku ja kurahaalarit.Aurinkoista päivää!

Kommentit (2)

Ride80:

Lainaus:


Jos on rumpu tai kaappi kuivaus, silloin tietty pärjää yhdelläkin kun saa kuivaksi nopeasti.
Monet kosteussuojatut (ja saumoista teipatut) puvut ovat sellaisia ettei rumpu/kaappikuivausta voi käyttää (siis on kielletty ja puku menettää tuota kosteudenkesto-ominaisuuksiaan). Tosin uudessa Reimateckissä taisi olla mainoksena juuri että voi rumpukuivatakin, eli ehkä menevät pian siihen suuntaan että voi käyttää huoletta koneellisiakin kuivausmenetelmiä. Kuitenkin nyt vielä monen puvun kuivumista odotellessa voi se varapuku olla tarpeen.

Päiväkodissa näkee jos vaikka mitä vaatetusta tenavilla. Meidän päiväkodissa kaikkia kuitenkin yhdistää kurahousut. Ne halutaan myös esim. reimatecin päälle.

Meidän tenavalla reimatec löytyy ja se onkin ollut hyvä ostos näillä pohjoisenkin keleillä. Ei tarvi sadetakkia päälle vain kurahousut päiväkodin toiveesta.

Kurahousuissa saa olla reikiä (meillä mennyt syksyllä 2 kurahousut rikki) ja siltikin lapsi pysyy kuivana. Housut suojaavat näin vain ravalta. Pelkkää reimateciä käytetään kotona ulkoillessa.Tavallisella haalarillakin pärjää ja käyttää sadetakkia ja housuja siinä päällä. Kaverilla muksut kulkee ihan itse tehdyillä puvuilla ja hyvin ovat päiväkodissa niidenkin kanssa pärjänneet.Meillä ehdoton on ollut vara toppa-asu. Meidän tapauksessa se on 2-osainen, mutta toinen haalarikin käy. Joskus tenava on korviaan myöten sotkenut itsensä ja aina haalri ei ole kerennyt kuivua yön aikana täysin. Silloin tarvittu vara asua.

Jos on rumpu tai kaappi kuivaus, silloin tietty pärjää yhdelläkin kun saa kuivaksi nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat