Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Lentoyhtiöillä on omat sääntönsä asian suhteen. En muista viikkorajaa, mutta selviää varmaan lentoyhtiöiden nettisivuilta. Myöhemmässä vaiheessa tarvitaan lääkärintodistus.

klö

Kätilön ei kuulu tutkia noin pienillä viikoilla olevia. Menisin sinuna erikoislääkärille. En jaksa nyt oikein uskoa tuohon kohdunkaulan lyhyyteen.

klö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen menossa suunniteltuun sektioon, edellisessä sektiossa tehtiin leikkausta ennen suoliston tyhjennys, tehdäänkö se nytkin. Kun siitä ei mainittu mitään,syömättä pitää olla.

Aika uhkarohkealta tuntuu sillä kohdulla uutta raskautta aloittaa. Sterilisaatiopaperit olisi pitänyt olla jo valmiina ja asia sovittu etukäteen.

Varminta kuitenkin olisi nyt saada lääkärisi kommentti asiaan, leikanneen tai muuten sinua hoitaneen ja tutun gynekologin.

klö

En muista nyt tulleen tilannetta itselleni vastaan, että olisin muuten joutunut asian kanssa tekemisiin kuin pyytämään parvorokko-vasta-aineita. En osaa nyt paremmin vastata.

klö

synnytys menee vähemmillä vaurioilla kuin ensimmäinen

vai

vanha arpikudos ei anna periksi sitäkään kuin terve ekalla kerralla ja taas revetään.

Missä ja miten kohdunkaulan lyhyys on todettu? Mitattiinko myös ultraäänellä.

Hyvä, että on napakasti kiinni ja tarvittaessa kohdunsuuta voidaan vahvistaa laittamalla sitä tukemaan lanka.

klö

Kaikki on yksilöllistä, ei kannata yleistää.

Kuten kasvotkin, kaikilla on myös hieman erilainen alapää ja molemmista päistä voi " rupsahtaa" aikaisemmin tai ei koskaan.

klö

Ei ole mitään varsinaista aikarajaa. Jos joku infektio on ollut tai muuten haava parantunut normaalia hitaammin, kannattaa odottaa vähintään vuosi.

Repeämisriski teoriassa lisääntyy, mitä useammin kohtu on avattu, mutta harvinaista se on.

klö

Ultraus onkin eri asia . Ainakin näin minulle on opetettu, ettei pikkuviikkoisia tutki kätilö vaan lääkäri. Vaikka kätilöllä olisi enemmän kokemustakin , kuin jollain kesälääkärillä.

klö

Kyllä kaksossynnytyksissä sectioprosentti on korkeampi. Suunnitellusti sectio tehdään, jos sikiöitten tarjonta ei ole edullinen alatiesynnytykselle ja jonkin verran enemmän lähdetään sectioon myös synnytyksistä.

klö

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat