Vierailija

yksityiseltä asuntoa?

Sama vastuu on kuitenkin, vaikka olisi välittäjä välissä.

Ja luulisi helpommin saavan tietoja asunnosta, kun kysyy itse myyjältä asiaa. Argh!!

Kommentit (11)

Qsettajia on liikenteessä...Vähän sama kun autokaupoilla, luoja sentää, millaisia autoja pari tuttua on myynyt hyvällä hinnalla eteen päin...!:( Ovat siivonneet auton, ja maalipinnat ymv. ovat olleet ihan siitejä, ja " tyhmä" ostaja on kuvitellut tehneensä hyvät kaupat....Vaan yllätyksenä lienee hetken päästä tullut kalliit remontit, vaihdelaatikkoon " startti mottoriin" (?), jarruihin tmv. Joku joka ymmärtää autojen päälle, ei olisi ko. autoja tuolla hinnalla ostanut.Sama asunto kaupoissa; jos TIETÄÄ rakentamisesta, vanhojen talojen ongelmista ymv. ja osaa KYSYÄ kaikki tarpeelliset tiedät, niin silloin kannattaa ostaa ykstyiseltä. Mutta jos ei ymmärrä asioista mitään, niin silloin turvautua välittäjään.Hekin toki huijaavat, MUTTA on helpompi lähteä käräjöimään kiinteistö välitys firmaa vastaan kun yksityistä. Laki sanelee enemmän vastuuta em. kun yksityiselle henkilölle.Ja miettikääpä oikeuden istuntoa, jossa vastakkain ovat hometalon ostaja ja;

-Vanha itkua tuhertava mummo, joka ei tiennyt, (tai sitten " ei tiennyt" ) talon kosteus vaurioista tmv.

-Kiinteistö välittäjä joka vakuuttaa ettei tiennyt asiasta jne.Kummassa tapauksessa myötätunto on enemmän onnettoman ostajan puolella...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myyjä on vastuussa siitä vitun kämpästä/talosta ihan yhtä lailla, oli siinä välittäjä välissä tai ei!Monta vuottakin jälkeenpäin!Ei se välittäjä siitä kaupasta turvallista tee, helvetti!

ettei voi ostaa, jos ei ole myytävänä!!Yksityisten itsekseen myymät asunnot on aika pieni osa kaikista myydyistä. Itse olen myynyt ilman välittäjää. Silloin näyttöihin tunki välittäjiä tuomaan korttejaan, kun ei ne ihmiset kuulemma osta ilman välittäjää.

ja olemme olleet tyytyväisiä. Omakotitaloa en uskaltaisi ostaa juuri keneltäkään, en edes välittäjältä, jotenkin niin karmaisevia hometalo/kuntotarkastustarinoita on tullut kuultua, mutta tämä rivarimme on ollut loistokauppa ja rahaa säästyi rutkasti, kun ei ollut välittäjää.Omani myös myin ilman välittäjää, mutta se oli siinä mielessä vähän eri tapaus, että asunto oli vuokralla ja vuokralainen halusi ostaa sen.

mutta tämä rivarimme on ollut loistokauppa ja rahaa säästyi rutkasti, kun ei ollut välittäjää.öö siis... olisitteko te ostajana joutuneet maksamaan jotain välittäjälle??

Ei se välittäjä sitä kauppaa turvalliseksi tee. Myyjä on aina joka tapauksessa vastuussa asunnosta, oli siinä (turha) välittäjä välissä, tai ei.

Vierailija:

Lainaus:


mutta tämä rivarimme on ollut loistokauppa ja rahaa säästyi rutkasti, kun ei ollut välittäjää.öö siis... olisitteko te ostajana joutuneet maksamaan jotain välittäjälle??
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat