Vierailija

Ennen tätä ollut ilopilleri aina ja joka paikassa... Kuumetta ei ole, vatsa toimii, vähän nuhaa ollut viikon verran ja sekin lähinnä vaivannut aamuisin.

Kommentit (7)

vaikka se kliseiseltä kuulostaakiin.Minulla myös 2,5 vuotias. Nyt on ensimmäsiä kertoja sanonut, että ei haluu tarhaan. Jää sinne itkemään. Meillä tosin lapseni bestis on ollut poissa tarhasta. Toivottavasti nyt rupeis taas sujumaan. Omahoitajakin sanoi, että poika ollut viime aikoina vaisu...

Tuntuu vaan niin surkealta hakea poika päiväkodista, kun joka päivä kuulee, kuinka on itkeskellyt, ei ole halunnut tehdä sitä, ei tätä jne... Jotenkin tuntuu, että hoitajat olettaa, että lasten pitää aina olla samalla fiiliksellä tai jotain " pahasti" pielessä... ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli sama tilanne. Kesti jonkun kuukauden. Lapsi oli kuin surun murtama ja kokoajan äidin perässä. Alkoi myös ujostella kovasti.

ett voisiko kuitenkin olla korvatulehdus? Aina ei tulehduksessa kuumekaan nouse, eikä oireita ole paljoa. Ehkä kannattaisi korvat tarkistuttaa?

1) Psykologinen vaihe. Lapsilla on mm. vierastuskausia useaan otteeseen, vaikka yleensä ihmiset tietävät vain siitä yhdestä, reilun puolen vuoden iässä tulevasta. Mutta usko tai älä, vierastuskausi tulee uudelleen noin kaksivuotiaana ja kolmannen kerran noin kuusivuotiaana. Samaan syssyyn lapselle tulee tarve pitää tiukempaa yhteyttä vanhempiinsa eli " takertuu" äitiinsä.2) Joku muutos päiväkodissa. Onko hoitajia vaihtunut? Lapsia vaihtunut? Joku kiusaa? Lapsesi taisi olla joulun ajan kotona, joten jos on ollut pidempään lomalla, niin uudelleen tarhaan meno saattaa sekin teettää tuollaista kaipuuta äidin luo jne.3) Poskihampaat tulossa? Ainakin meillä se teetti juuri kärttyisyyttä, unihäiriöitä. Katso siis ikeniä. Voit myös antaa särkylääkettä kokeeksi, kun lapsi itkeskelee.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat