Vierailija

Hrrr... vieläkin puistattaa se sokumentti.En aikaisemmin ollut tiennyt, millä tavalla hänet oli murhattu (leikattu keskeltä kahtia, sekä muutenkin kidutettu).

Ja kun vielä kerrottiin, mitä ehkä oli todennäköisesti käynyt, niin hrrr...Näin raskaana ollessa kaikki tuntuu muutenkin niin monin kertaisesti pahemmalta, ja ihan suoranaisesti pitää välttää monien juttujen lukemista/katsomista, sillä psyyke ei vain kestä nyt jollakin tavalla ns. maailman pahuutta, niin tämä oli jotenkin nyt tässä tilassa aivan liikaa. Sitä vain mietti pitkälle yöhön, miten sairas ihminen noinkin kieroutuneesti sadistinen ihminen voi olla. Että voi tehdä toiselle niin suurta pahuutta.Onneksi olen tällä hetkellä esikoisesta vielä hoitovapaalla, sillä eihän tällainen yliherkkä/tunteellinen mamma pystyisi töitään hoitamaan (oles sst.). ;) En kerta kaikkiaan pysty edes lehtiä lukemaan, kun jo pelkkä otsikko saa minut itkemään ja järkyttymään syvästi (esim. kun perhe oli ajanut autolla jäihin ja hukkunut tms?)Kaipa nämä tunteet ja hormoonit sitten joskus taas tasaantuu, ja pystyn suhtautumaan maailmaan normaalisti.;)

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se wolfcreec oli se Australian sarjamurhatapaus, josta on tehty myös se elokuva Wolf Creek.

Täällä oli joskus siitä piiiiiitkät ketjut, mutta en tiedä löytyykö enää.Siellä crimelibraryssä on nuo ja kaikki kuuluisat rikokset, mutta en teidä kuinka helposti ja millä hakusanoilla me sieltä löytyy, koska en enää muista sen murhaajan nimeä. Tosi karmiva kuitenkin lukea niitä pöytäkirjoja. Hrr.

katsoin dokumentin, ja oli todella mielenkiintoinen ja karmiva!

Vaikka olin aina " tiennyt" Mustan Dahlian, niin en ollutkaan koskaan tarkalleen tiennyt mistä olikaan kyse.Nyt tekee mieli nähdä myös se elokuva..!Crimelibraryyn en enää mene tutkimaan mitään kun viimeksi jäi kauhea olo moneksi päiväksi kun kävin lukemassa mm. sen Wolfcreekim tapauksen.

Joskus jo aikanaan lueskelin tapauksesta.Jos kiinnostaa lisää:http: //www. crimelibrary. com/notorious_murders/famous/dahlia/index_1. html

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat