Vierailija

en keksi mitään ruokaa ja lounas pitäis vääntää, kaappi aika tyhjä...

auttakaa?!

Kommentit (6)

keitä kukkakaalit ja broccolit liha- tai kasvisliemessä (kuutiosta, jos on), laita päälle mozzarellaa ja anna sulaa siihen päälle. Kyllä sillä nälkä lähtee!Jos kotoa löytyy tuorejuustoa, voit tehdä niistä sosekeiton. Keitä kasvikset (muutakin voit laittaa, jos kotona on, esim. perunaa, sipulia, porkkanaa) liha- tai kasvisliemessä (tai jos ei ole, niin mausta suolalla) pehmeiksi, soseuta, sekaan tuorejuustoa, lämmitä ja mausta pippurilla.

Vierailija:

Lainaus:


keitä kukkakaalit ja broccolit liha- tai kasvisliemessä (kuutiosta, jos on), laita päälle mozzarellaa ja anna UUNISSA sulaa siihen päälle. Kyllä sillä nälkä lähtee!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

parsakaalin ja kukkakaalin nuppuja ja muna-maito tai ruokakermaa sekä mausteita, 200 astetta ja 30min, sitten mozzarellaviipaleita päälle ja vielä vartti uunissa.

keitin ensin puolikypsiksi kaalit, sillävälin vaahdotin 3 valkuaista, sekotin tuorejuustonjämät keltuaisiin ja pieneen kermatilkkaan ja sotkin vähän mausteita. Sitten sekoitin nämä kaksi sössöä keskenään ja kippasin voideltuun uunivuokaan kaalien kanssa. Mozzarellasiivut päälle ja avot!Upposi lapsiinkin kuin väärä raha:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat