Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kauanko kestää, että sikiö kuolee ja mihin se itse asiassa kuolee? Jos äidin kuolema ei johdu mistään ulkoisesta väkivallasta tai myrkystä tms.

Kommentit (7)

hengittämästä ja sydän lyömästä, niin ei veri kulje napasuonia pitkin sikiölle, hapenpuute, siitä se etenee. Eli yhtä nopeasti kuolee sikiö kuin äitikin.

eikä elvytyksellä saada sitä uudelleen käyntiin niin se on siinä sitten- ihminen on kuollut. Jos sydän lyö, mutta hengitys ei pelaa, niin hyvinkin voidaan hapettaa pitkiäkin aikoja hengityskoneessa esim. näissä ns. aivokuolemissa, jolloin kudokset hapettuu ja sikiökin säilyy hengissä jos henkilö on raskaana. Kliinisesti henkilö on kuitenkin kuollut, koska aivot ovat vaurioituneet niin pahoin, kun tälläisessä tapauksessa hengityskonehoito lopetetaan, ihminen kuolee myös fyysisesti kun omaa hengitystä ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hapenpuute alkaa välittömästi äidin hengityksen loputtua ja aikaa on silloin max. 5min. Sairaalaolosuhteissa on mahdollista että sikiö saadaan pelastettua, muualla ei. Muakin kiinnostaa, että miksi ap tällaista mietit?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat