Vierailija

1½-vuotiaan vaipan riisumisesta on muodostunut ongelma. Vaippa lähtee koko aika, ainoa joka pitää vaipan paikallaan on body, mutta niitä ei olla oikeastaan käytetty reiluun puoleen vuoteen ollenkaan.Tästä päivästä esimerkkejä. Herättiin aamulla, tyttö joi maitoa sängyssä ja minä torkahdin, hetken kuluttua havahduin (varmaankin siihen kakan hajuun), tytöllä oli sukkikset ja vaippa nilkoissa ja kakkaa oli joka puolella, oli vetänyt vaipan ja sukkikset kinttuihin ja kakannut, ja levittänyt kakan ympäriinsä. Joo, oma moka kun nukahdin...mutta tämä siis esimerkkinä...samoin oli äsken kun riisui vaipan, meni omalle tuolilleen istumaan ja pissasi. Tuntuu että ihan tarkoituksella riisuu vaipan. Toisinaan myös kaivaa kakkaa vaipasta.Potalla käydään jonkun verran, muutaman kuukauden ajan on pottailtu epäsäännöllisen säännöllisesti ja lähes aina saadaan jokin saalis pottaan :).Pitäisiköhän tyttöä nyt ruveta potattamaan enempi vai millä ihmeellä saan neitosen tajuamaan ettei ympäri ämpäri voi kakkia ja pissiä. Neuvoja ja vinkkejä vastaanotetaan kiitollisina.

Kommentit (12)

äkkiä nekin oli riisuttu esim. päiväunilla ja kakkaa pitkin sänkyä :( Muutamassa viikossa tuo oli meillä ohi, kun kielisn, pesin ja kielsin!!

Ja tyttö ollu jo 2 vuotiaasta asti niin, ettei mitään ole tullut housuun sen koommin ja nyt tyttö on 5v :) Joten kyllä se siitä, mutta rautaisia hermoja se vaatii!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä samanikäinen, ja se vaipan sisältö on todella kiinnostava hänenkin mielestään, mutta bodeja käyttämällä tuollainen estyy. Toki ilmakylpyjä ottaessa tai vaatten vaihdon yhteydessä, kun saa juosta nakuna, miltei joka kerta tulee pisu lattialle, mutten usko että lapsi sitä tahallaan tekee, vaan ilman viileys varmaan pistää pissimään. Toisaalta onhan se ihan eri tunne pissiä ilman vaippaa kun vaippaan, ainakin lapsi on siitä aina ihan intona ja viittilöi äidinkin katsomaan lätäkköä lattialla.bodyt kehiin vaan!Ainiin, ihan mielenkiinnosta kysyn että miten saatte sen tavallisen paidan pysymään siellä housuissa niin ettei maha ja selkä ole kokoajan alttiina kylmälle?

Vierailija:

Lainaus:


Ainiin, ihan mielenkiinnosta kysyn että miten saatte sen tavallisen paidan pysymään siellä housuissa niin ettei maha ja selkä ole kokoajan alttiina kylmälle?
Paidat pysyy hyvin sukkahousujen tai housujen sisällä, ei ole ollut mitään ongelmia. koen bodyt hankaliksi tuon pottailun takia, on helppo kun ei tarvitse avata nappeja ja tyttö tykkää kun saa itse vetää sukkikset/housut ja vaipan nilkkoihin ja sitten vaan potalle. Mutta kai nuo bodyt on ainoa vaihtoehto...täytynee mennä ostamaan niitä lisää, kaapissa on vain muutama.

käyttäkää niitä bodeja. Kyllä lapsi unohtaa nopeasti tuon leikin, kun se estyy vähäksi aikaa. Sitten taas tavalliset paidat viikon päästä käyttöön. Ja lapsi on keksinyt uudet kujeet, eikä toivottavasti muista vaippaleikkejä enä.Toinen vaihtoehto on henkselihousut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat