Seuraa 

Lukisin mielelläni matkakokemuksia etenkin Kyprokselta ja Bulgariasta.

Alustava suunnitelma on Kyproksen Ayia Napa, sillä vanhana Kreikka-fanina haluaisin kovasti nähdä ko. kohteen.

Meitä on lähdössä 5-hengen perhe ja suunnitteilla majoittua Finnmatkojen Callistoon.Toisaalta kiinnostaisi myös Bulgaria ja mahdollisesti Sunny Beach - siellä taasen kun tuntuu kaikki olevan niin edullista. Mahdollisesti jokin Blue Inclusive hotelli...Etenkin sinä, joka olet käynyt molemmissa kohteissa, mitä suosittelet?

Myös kaikki muut jommassa kummassa käyneet, kertokaa kokemuksianne!Vai, olisiko joku muu kohde sittenkin vielä parempi...?Itse olen kohtuullisen kokenut matkailija, mutta mieheni ei ole koskaan käynyt Viroa pidemmällä ja haluaisin kovasti tartuttaa häneenkin matkakärpäsen =)Lapset ovat 4v, 5v ja 11v joten heillekin kaivataan unohtumattomia elämyksiä.KIRJOITELKAA!!-Matkakuumeessa-

Kommentit (4)

Hei!Olimme tuossa pari kesää sitten Aiya Napassa ja oli aika iso pettymys meidän perheelle. Olemme kanssa kovia reissaamaan ja haluamme että matkakohteessa on paljon vapaa-ajanvietettä.Aiya Napa osoittautui nuorison biletyskohteeksi. Baareja ja ravintoloita oli kohtalaisesti, mutta esim. ostomahdollisuudet olivat todella surkeat. Ei kertakaikkiaan mitään ostettavaa ja aivan älyttömän kalliit hinnat.Kaupungissa ei mitään nähtävää ja meidän loman pelastajaksi osoittautuikin todella hyvä hotelli. Olimme satsanneet hotelliin (muistaakseni Tjäreborgin garden-hotelli) jossa oli tekemistä ja jossa todella viihdyttiin. Hotelli meren rannalla, isot uima-altaat, ohjelmaa jne.Näin ollen en oikein suuresti suosittele Kyprosta. Esimerkiksi Rhodos tai Hania ovat tuoneet ns. rahansa takaisin. Suosittelenkin sinulle näitä kohteita.Mutta muistathan että tämä oli vain minun mielipiteeni. Varmasti moni on menettänyt sydämensä juuri Kyprokselle. Onnistunutta lomaa sinulle ja perheellesi.

Sunny Beach on lasten kanssa kiva kohde. Lyhyet välimatkat ja ihana loiva hiekkaranta.

Hotelliin kannattaa satsata. Itse olimme Finnmatkojen Victoriassa ja olimme oikein tyytyväisiä. Hotellin sijainti oli paras mahdollinen ja muutenkin siisti ja kiva hotelli.

All Inclusivea ei tosiaan kannata Bulgariassa ottaa, kun edullisesti saa kaikenlaista ruokaa muutenkin. Ruoka kokonaisuudessaan ei ollut ,mitenkään erikoista, mutta ihan syötäävää kyllä.

Ja Burgasiin kannattaa tehdää shoppailureissu.

Nuo lyhyet lennot olivat mukavat.

Sunny Beachilla myös mielestäni oli siistiä ja turvallistakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme viime elokuussa bulgariassa obzorissa 2 viikkoa all inclusive lomalla 2 aikuista 3 lasta, lapset 1 v. 3 kk, 4 v. ja 6 vuotta.

Paikka oli todella ihana lasten kanssa, all inclusive sen vuoksi että lapset olivat, olin tyytyväinen tähän ratkaisuun sillä kylän ravintolassa vain yhdessä olisi ollut englanninkielinen ruokalista :) ruokaa oli tarjolla tosi paljon, muusia, kalapuikkoja ranskalaisia yms. aina löytyi syötävää ja mikä parasta lapset näkivät mitä ottavat syödäkseen! Lisäksi välipaloja oli tarjolla paljon, pizzaa, leipiä, naksuja, suolatikkuja, hedelmiä, jne. Hotellimme oli Helios Beach tosi hyvä hotelli! Suosittelen! Kylä oli pieni kaunis kylä EI TURISTIRYSÄ. Lentokoneessa muutama pariskunta kertoi lomatunnelman olleen sunny beachissa kaukana, koska niin kamalsti turisteja ja hälyä.

Mekin suunnittelemme matkaa ensi kesäksi. Kypros on kuulema välimeren kallein kohde ja tuosta Callisto hotellista kysyinkin mielipiteitä (löytyy varmaan alempaa tuo viesti). Yö lennot ja kallis hintataso eivät saaneet meitä valitsemaan kyprosta. Olemme käyneet bulgaariassa kaksi kertaa ja yhden kerran lapsen kanssa (2v). Bulgariassa todella edeullista, mutta kannattaa miettiä minkä ikäisten kanssa lähtee. Apteekista saa vaippoja ja vauvan ruokaa, mutta kallista (suomen hinnat). Bulgariassa mielestani ei kannata ottaa all inclusivea kun naposteltavat ja juomat edellisia. Suosittelen kyllä bulgaariaa, kiva paikka. Kyproksella en ole koskaan käynyt niin en osaa verrata. Me päädyttiin Rodoksen Falirakiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat